Insula Iubirii

IN CURAND...

Nicoleta de la „Insula Iubirii” a făcut dezvăluiri despre relația ei! Cine este bărbatul care a cucerit-o

 

Ispita Nicoleta Dragne de la „Insula Iubirii” a dezvăluit că are o relație de trei luni cu un cetățean străin, care locuiește în România. Ea a spus că partenerul ei, pe care nu îl vede zilnic, o preferă nemachiată.

„Sunt cu cineva, nu sunt singură, de aproximativ 3 luni. Nu este cetăţean român, iar străinii au altă mentalitate decât bărbaţii de la noi. Când am ieşit prima dată, nu ştia cine sunt. Nici nu i-am spus, a descoperit el. Nu a reacţionat în niciun fel, pentru că nu a avut o preconcepţie despre mine. M-a întrebat de ce am mers, cu ce m-a ajutat”, a spus Nicoleta Dragne, fără să ofere prea multe detalii despre iubitul ei.

„El locuieşte în România, dar nu locuieşte nici în Bucureşti, motiv pentru care nu ne vedem zilnic”, a mai spus Nico, ispita de la „Insula Iubirii”, la „Agenția Vip”, emisiune la care a acceptat să se demachieze.

Recent, Nicoleta Dragne a vorbit despre operația suferită în urmă cu ceva timp.

„Eu am probleme cu ovarele de foarte mult timp. Am ovare polichistice și tot fac chisturi, doar că de acesta nu am știut. Ultima dată când am fost la control nu îl aveam și cred că a apărut și s-a dezvoltat destul de repede. Am ajuns în țară și m-am trezit cu el spart', a spus Nicoleta Dragnea la Antena Stars. 

Urmărește dezvăluirile ispitei Nicoleta Dragne de la „Insula Iubirii” în clipul de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe