Antena Căutare

De ce a sărit Bogdan de la ”Insula Iubirii” în apărarea lui Hannelore, deși erau despărțiți: ”Mințea cu nerușinare!” Fanii l-au desființat

Relația dintre Bogdan și Hannelore de la ”Insula Iubirii” a fost una extrem de tensionată, iar la scurt timp după nuntă, cei doi au decis să divorțeze. Chiar și așa, însă, fanii s-au arătat extrem de revoltați de situația dintre ei.

Relația dintre Bogdan și Hannelore de la ”Insula Iubirii” a fost una extrem de tensionată, iar la scurt timp după nuntă, cei doi au decis să divorțeze. Chiar și așa, însă, fanii s-au arătat extrem de revoltați de situația dintre ei.

Astfel, după ce au recunoscut, în sfârșit, că nu mai formează un cuplu, iar Bogdan a mărturisit că sunt separați de trei luni de zile, fostul concurent de la ”Insula Iubirii” a fost criticat de fani.

Când s-au despărțit, de fapt, Hannelore și Bogdan de la ”Insula Iubirii”! Fostul concurent a răbufnit după ce s-a afișat cu o altă femeie: ”E vreo regulă!”

”E decizia ta, dar când spui că sunteți despărțiți de trei luni de zile, de ce mai făceai filmulețe în care îi luai apărarea?”, a întrebat un internaut, iar acesta a oferit, fără doar și poate, un răspuns imediat: ”I-am luat apărarea în ideea în care domnișoara mințea cu desăvârșire. Acele acuzații mă implicau și pe mine. Trebuia să arunc și eu cu pietre? Ține de educație.”, a spus el.

Ce se ascunde în spatele divorțului dintre Hannelore și Bogdan! Fosta concurentă de la ”Insula Iubirii” a recunoscut tot: ”Am ascuns ce am simțit!”

De asemenea, mulți dintre internauți l-au criticat dur pentru faptul că a decis să se despartă de Hannelore: ”De ce ai mai făcut nuntă? Analizează mai bine deciziile pe care le iei fără să te lași influențat de alții!”, ”Ascultă-mi sfatul. Dispari pentru o perioadă nedeterminată de pe internet!”, i-au scris internauții.

De nerecunoscut! Ionuț Gojman de la „Insula Iubirii” a arătat o imagine cu el, de acum 10 ani! „Uită-te în oglindă” – FO... Ce primește Hannelore, după divorțul de Bogdan! Fanii, surprinși de averea dezvăluită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x