Insula Iubirii

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Hannelore, lovitură cumplită! Gestul făcut de Bogdan i-a scandalizat pe fanii „Insula iubirii”

 
+2 click pentru
galerie

La finalul celui de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula iubirii”, Hannelore și Bogdan au plecat împreună acasă! Acum au ieșit la iveală detalii de-a dreptul incredibile!

Pe durata șederii în Thailanda, Hannelore s-a apropiat extrem de mult de ispita Andi și cei doi au dat tuturor impresia că vor forma un cuplu. La final, blonda a ales să se întoarcă la iubitul Bogdan.

L-a trădat, el a iertat-o! Şi a luat-o chiar şi de nevastă!

 

Dar minunea pare că a ţinut fix câteva luni! Hannelore şi Bogdan de la „Insula iubirii” şi-ar fi spus "adio"! Deși nu e ceva confirmat, cei doi nu se prea mai afișează împreună, ba chiar Bogdan a ales să petreacă departe de Hannelore. Să fie oare acesta semnul că între cei doi lucrurile nu mai merg atât de bine?

Cine i-a dat de gol şi ce a făcut Bogdan în lipsa ei? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE