Insula Iubirii

IN CURAND...

Hannelore, lovitură cumplită! Gestul făcut de Bogdan i-a scandalizat pe fanii „Insula iubirii”

 
+2 click pentru
galerie

La finalul celui de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula iubirii”, Hannelore și Bogdan au plecat împreună acasă! Acum au ieșit la iveală detalii de-a dreptul incredibile!

Pe durata șederii în Thailanda, Hannelore s-a apropiat extrem de mult de ispita Andi și cei doi au dat tuturor impresia că vor forma un cuplu. La final, blonda a ales să se întoarcă la iubitul Bogdan.

L-a trădat, el a iertat-o! Şi a luat-o chiar şi de nevastă!

 

Dar minunea pare că a ţinut fix câteva luni! Hannelore şi Bogdan de la „Insula iubirii” şi-ar fi spus "adio"! Deși nu e ceva confirmat, cei doi nu se prea mai afișează împreună, ba chiar Bogdan a ales să petreacă departe de Hannelore. Să fie oare acesta semnul că între cei doi lucrurile nu mai merg atât de bine?

Cine i-a dat de gol şi ce a făcut Bogdan în lipsa ei? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe