Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Îl mai ții minte pe Adrian de la Insula iubirii? Fanii abia l-au recunoscut! Cum arată acum fostul iubit al Denisei

Descoperirea momentului pentru fanii emisiunii Insula iubirii! Adrian, cel care a mers în Thailanda împreună cu Denisa pentru a descoperi dacă relația lor este una suficient de puternică sau nu, a trecut printr-o transformare de zile mari!

Cum arată acum Adrian de la Insula iubirii

După participarea în sezonul 5 al emisiunii Insula iubirii, Adrian Boțoc a câștigat simpatia fanilor după ce a dat dovadă de multă răbdare față de iubita sa, Denisa.

CUM ARATĂ ADRIAN DE LA INSULA IUBIRII

Totuși, lucrurile nu au mers foarte bine și cei doi au ajuns să se certe. Recent am aflat despre Denisa faptul că și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr devenit cunoscut după participarea la un show matrimonial.

citește și: Nici Hannelore nu l-ar recunoaște! Îți amintești de Bogdan de la Insula iubirii? Cum arată acum, cu barbă și păr

Îl mai ții minte pe Adrian de la Insula iubirii? Fanii abia l-au recunoscut! Cum arată acum fostul iubit al Denisei

Cum arată acum Adrian de la Insula iubirii (sursa foto: spynews)

Adrian, în schimb, și-a lăsat fanii fără cuvinte atunci când a postat pe conturile sale de socializare o fotografie recentă, în care se vede cât de mult și-a pus izolarea la domiciliu amprenta asupra fizicului său. Fanii îl știau ca fiind un bărbat slab, dar lucrurile s-au schimbat radical în ultima perioadă.

citește și: Veste șoc pentru fanii Insula iubirii! Cu cine se iubește Aurel, în prezent! „Sunt mai fluturaș și de aia”

Practic, fostul concurent de la Insula iubirii a ajuns să cântărească nici mai mult nici mai puțin de 95 de kilograme!

Unii dintre fani l-au lăudat pentru modul în care arată, în timp ce alții au fost ceva mai cârcotași și l-au sfătuit să mai dea jos din kilogramele în plus.

Video