Antena Căutare

Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Radu Vâlcan și concurentele s-au întâlnit la bonfire. Ce a făcut Ana Maria Măriuță, fără ezitare

Concurentele au mers la ceremonia focului și acolo au putut vedea imagini cu partenerii lor. Ana Maria Măriuță a avut o reacție puternică atunci când l-a văzut pe Marius la ședința foto cu ispita Roxana Rapailă. La vila băieților, ispitele au oferit un spectacol senzual atunci când au defilat cu tricourile ude.

Colaj cu Ana Maria Măriuță și Radu Vâlcan la Insula Iubirii Galerie
Concurentele au mers la ceremonia focului și acolo au putut vedea imagini cu partenerii lor. Ana Maria Măriuță a avut o reacție puternică atunci când l-a văzut pe Marius la ședința foto cu ispita Roxana Rapailă | Antena 1

În ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, difuzată pe 14 iulie 2023, concurentele s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la o nouă ceremonie a focului și acesta a fost momentul în care au putut să vadă imagini cu partenerii lor, după ședința foto cu ispitele. Când l-a văzut pe Marius Budin, Ana Maria Măriuță a avut o reacție neașteptată. Între timp, la vila băieților, ispitele au făcut un concurs de tricouri ude.

Radu Vâlcan a arătat la bonfire poze cu concurenții și ispitele, după ședința foto. Ana Maria Măriuță a avut o reacție puternică, în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii

La ceremonia focului din ediția 8 emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Radu Vâlcan a pregătit concurentelor o surpriză de proporții: fotografiile realizate la ședința foto cu partenerii lor și ispitele alese pentru date.

Când a văzut cum a apărut Marius Budin alături de ispita Roxana Rapailă, aceasta s-a supărat și cu greu și-a mai putut stăpâni nervii.

Citește și: Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic s-au certat. Ce a recunoscut Marius Moise

„Mă deranjează și dacă respiră o femeie lângă Marius! Abia aștept să îl văd, să îi dau cu pozele în cap. A fost apogeul. E prima oară când îl văd pe Marius lângă altă fată”, a zis concurenta supărată.

Pe drumul de întoarcere către vilă, fiecare concurentă a analizat mai atent fotografiile și a făcut schimb de impresii cu colegele de vilă.

Între timp, la vila băieților, ispitele au pregătit o surpriză interesantă și total neașteptată: un concurs de miss tricouri ude.

Citește și: Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Iulian Clonț a vorbit despre accidentul ce i-a marcat viața. Ce a mărturisit

„Bună seara, băieți! Voiam să vă spunem că fetele au vrut să învețe să defileze pentru voi. O să urmeze un moment de catwalk în care o să puteți să faceți un clasament cu top 3 miss tricouri ude”, a fost anunțul făcut de Deni Mariș.

Apoi, rând pe rând Adriana Minea, Roxana Rapailă, Oana Monea și alte ispite au intrat în piscină și au defilat apoi sub privirile atente ale concurenților, în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, din data de 14 iulie 2023.

„Le-am făcut pe plac ca să vadă ce femei suntem noi și să nu mai fie așa cocoși, fiindcă nu au de ce”, a zis Roxana Rapailă.

„Se vedea pe ei că sunt fascinați”, a zis Deni Mariș în timp ce defilau ispitele.

Așa cum era de așteptat, surpriza a bucurat din plin privirile concurenților în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Iulian Clonț a vorbit despre accidentul ce i-a marcat viața. Ce a mărturisit... Insula Iubirii, 14 iulie 2023. Bianca Giurcă și Ema Oprișan s-au certat și și-au aruncat replici acide. Ce și-au reproșa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x