Antena Căutare

Insula Iubirii, 19 august 2023. Bianca Giurcă a pupat-o pe Ema Oprișan pe buze. Ce a făcut-o pe Claudia Florescu să răbufnească

La ultima petrecere din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 19 august 2023, Bianca Giurcă a pupat-o pe Ema Oprișan pe buze. De altfel, Claudia Florescu a „explodat” când s-a trezit cu un pahar spart la picioare.

colaj foto cu ema oprișan si bianca giurca si poza cu ema oprisan si claudia florescu la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Ema Oprișan a supărat-o pe Claudia Florescu în ediția 18 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Ultima petrecere din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 19 august 2023 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor momente de-a dreptul neașteptate, surprize de proporții și noi apropieri între concurenți și ispite.

Toți s-au bucurat din plin de tematică, muzică și dans. Fetele s-au simțit în largul lor alături de ispitele masculine, dar și băieții au profitat de clipele memorabile și e ultimele momente de distracție în Thailanda.

Spiritele s-au încins rapid pe cele două insule. A fost o seară a liberării pentru Bianca Giurcă ce a apelat la gesturi neașteptate, fără să mai țină cont de camerele de filmat din jurul ei. De asemenea, Ema Oprișan a fost pusă din nou în fața unor situații uimitoare.

Citește și: Insula Iubirii, 18 august 2023. Alin Simoiu a intrat în patul Biancăi Giurcă și camerele de filmat au surprins ce s-a întâmplat

În timp ce se aflau pe plajă alături de ispitele masculine, Bianca Giurcă a pupat-o pe Ema Oprișan pe buze.

„Vino să te pup!”, i-a zis tânăra.

„I-am băgat limba în ochi!”, a fost replica Emei Oprișan.

Claudia Florescu a „explodat” după ce Ema Oprișan a spart un pahar la picioarele ei în ediția 28 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 19 august 2023

Tot în episodul 18 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 19 august 2023, Claudia Florescu a răbufnit după ce Ema Oprișan i-a spart un pahar la picioare. Concurenta nu se aștepta la asta, motiv pentru care i-a adresat o serie de replici dure.

„Ai grijă, ai grijă!”, i-au spus ispitele masculine.

„Am băut un shot și am aruncat paharul. S-a nimerit fix la picioarele Claudiei”, a povestit Ema Oprișan.

Citește și: Insula Iubirii, 18 august 2023. Ema Oprișan, gest neașteptat după ce Romeo Vasiloni s-a întors de la bonfire. Ce a făcut

„M-a lovit la deget. M-am supărat foarte tare”, a mai adăugat Claudia Florescu.

Concurenta a încercat să își ceară scuze pentru fapta ei, însă acest lucru a enervat-o și mai tare pe iubita lui Bogdan Cîrlan.

„Lasă-mă, pleacă! Du-te de aici, Ema!”, i-a spus aceasta.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 19 august 2023. Ce s-a întâmplat între Bianca Giurcă și Alin Simoiu atunci când au crezut ca s-au oprit ... Insula Iubirii, 19 august 2023. Bianca Giurcă s-a închis în baie cu Alin Simoiu și nu a mai ținut cont de nimic. Ce s-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x