Antena Căutare

Insula iubirii, 22 iunie 2023. Ispitele supreme și-au făcut apariția. Schimb de replici între concurente și ispitele feminine

Concurenții au avut o mare surpriză când au văzut care sunt ispitele supreme și surpriză de la Insula Iubirii sezonul 7. Spiritele s-au încins iar unele concurente și unele ispite feminine și-au aruncat vorbe dure.

colaj foto cu radu valcan, cuplurile de la insula iubirii sezonul 7 si umbra celor 2 ispite supreme, maria ilioiu si matei negrescu Galerie
În prima ediție din sezonul 7 Insula Iubirii, Radu Vâlcan a dezvăluit cine sunt cele două ispite supreme | Antena 1

Radu Vâlcan le-a spus concurenților că încă nu au apărut toate ispitele și că, mai există două ispite surpriză, supreme, care vor petre 21 de zile alături de concurenți pe Insula Iubirii sezonul 7.

Maria Ilioiu și Matei Negrescu sunt cele două ispite surpriză care și-au făcut apariția la Insula Iubirii sezonul 7. De ce și-au aruncat vorbe dure concurentele cu unele ispite feminine în ediția din 22 iunie 2023

Concurenții au fost surprinși să afle că Maria Ilioiu și Matei Negrescu vor fi alături de ei timp de 21 de zile. Aceștia și-au făcut apariția într-un mare fel pe Insula Iubirii sezonul 7, ediția din 22 iunie 2023.

Maria Ilioiu are un nou look care a atras privirile tuturor de pe insulă.

„Maria și Matei sunt ispite prin definiție, au experiența mai multor sezoane la Insula Iubirii. Sunt șarmanți, inteligenți, abili și deștepți. Este foarte greu să le reziști”, le-a spus Radu Vâlcan concurenților.

Concurenții au părut că nu se tem deloc de ispitele de la Insula Iubirii și au declarat că nu cred că partenerii lor ar putea cădea în ispită.

„Cred că fata în costum ar putea fi o ispită”, spune Claudia.

„Cu siguranță! Chiar îmi place de el”, spune ispita Roxana. „Se vede că numai la el te uiți”, ii spune Claudia. „Am și eu un tatuaj pe gât”, spune ispit Roxana. „Al meu e mai frumos!”, îi spune Claudia.

„De ce te simți atacată?”, o întreabă ispita Roxana pe Claudia. „Mi-a transmis un pupic, i-am transmis și eu”, spune Claudia. „Pe ei îi pup, nu pe tine”, spune ispita Roxana. „Nu mă așteptam să fie scântei între femei așa de la început”, spune Maria Ilioiu.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Noul sezon Insula Iubirii are premiera pe 22 și 23 iunie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Insula Iubirii, 22 iunie 2023. Cuplurile au cunoscut ispitele. Care au fost surprizele serii și cum au reacționat când a... Cine e ispita Matei Negrescu de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce părere are despre cuplurile care vin în Thailanda. Cu ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x