Antena Căutare

Insula Iubirii, 20 august 2023. Ema Oprișan a confruntat-o pe Daria Cuflic la ceremonia focului. Ce și-au spus

Concurentele s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la bonfire și Ema Oprișan a confruntat-o pe Daria Cuflic, în ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. După ceremonia focului, Claudia a răbufnit.

Colaj cu Daria Cuflic și Ema Oprișan la ceremonia focului în sezonul 7 Insula Iubirii Galerie
Concurentele s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la bonfire și Ema Oprișan a confruntat-o pe Daria Cuflic, în ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

În ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Daria Cuflic a venit la ceremonia focului și a stat de vorbă cu Ema Oprișan. Între cele două au ieșit scântei și Radu Vâlcan a fost nevoit să intervină.

Ema Oprișan a confruntat-o pe Daria Cuflic la ceremonia focului, în ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7

După ce băieții au fost la bonfire, iată că a venit și rândul fetelor să se vadă cu Radu Vâlcan la o nouă ceremonie a focului, în ediția 19 a show-ului de la Antena 1.

Prima ispită care și-a făcut apariția a fost Oana Monea, care i-a oferit Biancăi Giurcă detalii despre Marius Moise, despre ceea ce simte și despre modul în care el s-a atașat de ispită. Apoi, Adriana a oferit detalii despre Iulian Clonț, iar Cristina Rancov a rugat-o pe brunetă să îi transmită soțului ei un mesaj.

Citește și: Claudia și Bianca de la Insula Iubirii, discuție nedifuzată pe TV! Ce au vorbit cele două: „Nu îl consider vinovat”

A venit rândul Claudiei Florescu s-o confrunte pe Simona Alexuc și acesta a fost momentul în care s-a aflat faptul că Bogdan Cîrlan i-a arătat ispitei cum arată fosta lui parteneră.

„Și nu am înțeles neapărat sensul”, a mărturisit Simona Alexuc, în ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Claudia Florescu s-a supărat pe faptul că iubitul ei s-a ascuns cu anumite lucruri și că nu a făcut testul în totalitate.

A venit apoi rândul Emei Oprișan să o confrunte pe Daria Cuflic. Nu a durat mult și între cele două au ieșit scântei.

Citește și: Insula Iubirii, 20 august 2023. Concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la bonfire. Bogdan Cîrlan a vorbit cu Matei Negrescu

„Cred că a ales cu inima la date, suntem în relație acum, oficial”, a anunțat ispita.

„Cu care inimă crezi că a ales Răzvan? Nu i-a fost greu să îți spună cuvinte urâte?”, au fost câteva din întrebările puse de Ema Oprișan.

„Nu cred că nu știai ce ai acasă și cum vorbește el. L-am schimbat, avea nevoie de o persoană care să îl schimbe. Ești o persoană superbă, dar i-ai permis foarte multe”, a fost replica ispitei.

După bonfire, concurentele au stat de vorbă și Claudia Florescu a răbufnit, spunând ce a supărat-o.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 20 august 2023. Alin Simoiu și Marius Moise au stat de vorbă la bonfire. Ce a dezvăluit Oana Monea pentr... Insula Iubirii, 20 august 2023. Bogdan Cîrlan și-a făcut un tatuaj ca semn de iubire pentru Claudia Florescu. Ce desen a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x