Antena Căutare

Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Ce a îndrăznit Bianca Giurcă să facă, atunci când credea că nu este filmată. Alin Simoiu a spus tot

Bianca Giurcă a apelat la un gest neașteptat în drum spre date-ul cu Alin Simoiu, atunci când credea că nu este filmată. Ispita masculină a spus totul fără ezitare despre ce s-a întâmplat între ei în mașină.

colaj foto cu bianca giurca si ispita alin simoiu si poza cu marius moise si ispita la date, la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca Giurcă a făcut un gest neașteptat în ediția 9 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Bianca Giurcă a ales să meargă la următorul date din Thailanda alături de ispita Alin Simoiu. De-a lungul ultimelor ediții, concurenta a legat o strânsă relație de prietenie cu acesta. Iubita lui Marius Moise a spus adesea că se simte bine în preajma lui pentru că nu pune presiune pe ea și nu forțează anumite discuții.

Drumul cu mașina către locația în care urmau să petreacă timp împreună a fost unul dificil. Concurenta a încercat să se eschiveze elegant de la a-și analiza cuplul, refuzând orice dialog deschis cu ispita masculină. Mai mult, aceasta a încercat să păstreze o distanță considerabilă de Alin Simoiu.

„Momentan se ferește foarte mult de camere că poate fi văzută de cineva în preajma mea. Să nu îi arate lui Marius”, a mărturisit bărbatul pe care Bianca Giurcă la ales la date.

Citește și: Ce a spus Ema Oprișan despre ședința foto dintre Răzvan Kovacs și Daria Cuflic. Concurenta de la Insula Iubirii a răbufnit

Ispita masculină a încercat să se apropie cât de mult a putut de concurentă, însă fără rezultate atunci când se filma. Întrebată dacă îi place parfumul cu care s-a dat Alin Simoiu, iubita lui Marius Moise a avut o reacție neașteptată căutând camerele cu privirea.

„Era ușor ferită de cameră, rămânea cât se poate de departe și atunci când șoferul vira mai brusc”, a mai adăugat el.

Ce s-a întâmplat între Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu când a coborât cameramanul din mașină, în ediția 9 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 20 iulie 2023

Bianca Giurcă s-a simțit în largul său după ce cameramanul a coborât din mașină. Ispita Alin Simoiu a povestit tot ce s-a întâmplat între ei. Mai mult, acesta a susținut că tânăra

„Mi-a șoptit la ureche că și-ar fi dorit atât de mult să fie cu mine la date-ul cu fotograful, unde a fost cu Matei. Mi-a arătat o inimioară, a încercat să mă atingă, i-am cerut eu în mașină când mergeam către date să îmi miroasă parfumul și să spună o părere. Nu a făcut-o pentru că era camera, în momentul ăla s-a apropiat și m-a atins ușor cu fața, spunând că îi place cum miroase parfumul. Mi-a mai spus să rămânem amici în fața camerelor, să nu își dea nimeni seama că ne apropiem”, a povestit Alin Simoiu.

Citește și: Oana Monea spune că nu vrea să se căsătorească. Ce motiv invocă ispita de la Insula Iubirii sezonul 7 pentru a nu ajunge la altar

În ceea ce îl privește pe Marius Moise, acesta a decis să meargă la întâlnire cu Adriana. Concurentul a fost foarte deschis cu ispita feminină. Mai mult, acesta a făcut confesiuni uluitoare, mărturisind că este atras de fetele cu forme.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Un cuplu de la Insula Iubirii, la un pas de destrămare: „Mă bucur că şi-au găsit jumătăţile pe insulă!”... Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Răzvan Kovacs și Daria Cuflic, atingeri „periculoase” noaptea în mașină. Ce au făcut la d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x