Antena Căutare

Ce a spus Ema Oprișan despre ședința foto dintre Răzvan Kovacs și Daria Cuflic. Concurenta de la Insula Iubirii a răbufnit

Ema Oprișan de la Insula Iubirii sezonul 7 a răbufnit în mediul online, după ce au apărut imaginile cu iubitul ei Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic de la ședința foto pe micile ecrane ale telespectatorilor. Iată ce spune concurenta despre acțiunile partenerului său.

Colaj cu Ema Oprișan, Răzvan Kovacs și Daria Cuflic la Insula Iubirii Galerie
Ema Oprișan de la Insula Iubirii sezonul 7 a răbufnit în mediul online | Antena 1

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs se numără printre cuplurile care au decis să își testeze relația în sezonul 7 Insula Iubirii. Cei doi au pășit în Thailanda cu un bagaj mare de amintiri și speranțe că vor părăsi împreună insula.

Încă de la testimoniale, concurenta a vorbit despre infidelitatea partenerului său și despre experiența dificilă pe care a trăit-o la începutul poveștii lor de dragoste. Astfel, aceasta a primit o nouă ocazie de a-și testa iubitul odată cu participarea la reality show-ul de pe Antena 1.

Pentru că este sufletul petrecerii și un bărbat foarte sociabil, Răzvan Kovacs s-a adaptat rapid la vila băieților. Mai mult, concurentul a interacționat destul de mult cu ispitele feminine care i-au captat atenția. Printre acestea se numără Roxana Rapailă și Daria Cuflic.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce operații estetice are Claudia Florescu. La ce „îmbunătățiri” a apelat iubita lui Bogdan Cîrlan

La ultimul date, iubitul Emei Oprișan a ales să fie însoțit de superba blondină, Daria Cuflic. Cei doi au mers la o ședință foto care a ținut în suspans telespectatorii. Răzvan Kovacs nu s-a putut abține și a apelat la glume cu subînțeles, dar și la gesturi neașteptate.

Imaginile au ajuns rapid la partenera lui prin intermediul prezentatorului TV. Radu Vâlcan a întrerupt petrecerea de la vila fetelor pentru a-i arăta Emei Oprișan cum se distrează iubitul său în Thailanda, alături de ispita preferată.

Concurenta nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi, după ce a urmărit videoclipurile cu Răzvan Kovacs și Daria Cuflic.

Ce a spus Ema Oprișan despre acțiunile lui Răzvan Kovacs care au dezamăgit-o cel mai mult până acum la Insula Iubirii

La scurt timp de la difuzarea ediției pe televizor, Ema Oprișan a răbufnit în mediul online și a vorbit despre acțiunile lui Răzvan Kovacs care au dezamăgit-o foarte tare până acum. Așadar, aceasta a publicat printr-un InsaStory o imagine cu iubitul său și Daria Cuflic de la ședința foto, alături de un mesaj controversat.

Citește și: Oana Monea spune că nu vrea să se căsătorească. Ce motiv invocă ispita de la Insula Iubirii sezonul 7 pentru a nu ajunge la altar

„O provocare pentru fiecare dintre noi ar fi să analizăm așteptările pe care le avem, să reflectăm asupra efectului așteptărilor noaste și să fim dispuși să facem modificări pentru a deveni o versiune mai bună a propriei noastre persoane”, a scris ea.

Postarea a atras rapid atenția oamenilor din mediul online. Mai mult, răspunsul Emei Oprișan i-a făcut pe internauți să se gândească la stadiul în care este relația concurentei cu Răzvan Kovacs.

Întregul parcurs al concurenților poate fi urmărit în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Hai să vezi prin ce experiențe inedite vor trece cuplurile de la Insula Iubirii, dar și cine va fi dezamăgit în dragoste.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce operații estetice are Claudia Florescu. La ce „îmbunătățiri” a apelat iubita lui Bogdan Cî... Un cuplu de la Insula Iubirii, la un pas de destrămare: „Mă bucur că şi-au găsit jumătăţile pe insulă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x