Antena Căutare

Insula Iubirii 2022. Ispita Bogdan Ionescu, interviu exclusiv despre noul sezon: „Pentru unii voi fi personaj negativ, un arogant”

Bogdan Ionescu, noua ispită masculină de la Insula Iubirii, sezonul 6, a făcut dezvăluiri inedite despre show, chiar din culise. Iată ce declarații a făcut el pentru Antena1.

Insula Iubirii 2022. Ispita Bogdan Ionescu, interviu exclusiv despre noul sezon: „Pentru unii voi fi personaj negativ, un arogant” Galerie
Insula Iubirii 2022. Ispita Bogdan Ionescu, interviu exclusiv despre noul sezon: „Pentru unii voi fi personaj negativ, un arogant” | Antena 1

Bogdan Ionescu este un personaj deja cunoscut al show-ului Insula Iubirii, după experiența petrecută ca și concurent în sezonul 4 al show-ului. Iată ce a declarat acesta despre noul sezon al emisiunii.

Ispita Bogdan Ionescu, despre noul sezon al emisiunii Insula Iubirii. Cum va arăta sezonul 6

Bogdan Ionescu a vorbit despre noul sezon al emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1. Acesta, deși cunoștea show-ul din perspectiva de concurent și-a dorit să fie parte din echipă, în rolul de ispită.

Întrebat despre cum i se pare show-ul și cum i s-a părut experiența Insula Iubirii în calitate de ispită, el a răspuns astfel:

„Experiența ca și concurent a fost una definitoarie, m-a schimbat total. A fost experiența vieții mele”, spune el.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite masculine din cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

Rolul de ispită pare să i se fi potrivit perfect:

„Este foarte interesant, dar nu e neaparat de ispită rolul, poți fi un om normal care dă niște sfaturi, ajută”, mai spune el.

Bogdan Ionescu, schimbarea fizică prin care a trecut după participarea la sezonul 4 al emisiunii

Bărbatul a explicat că motivul pentru care el a vrut să slăbească și să intre în acest proces de transformare a fost oglinda lui.

„Oglinda m-a motivat, m-am uitat la mine și am zis că am nevoie de o schimbare. Am început să mănânc mai sănătos, să merg la sală”, a mai spus el.

Citește și: Prezentatorul Radu Vâlcan, despre cel mai nou sezon Insula Iubirii: „Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”

Bogdan Ionescu a explicat faptul că experiența Insula Iubirii l-a ajutat foarte mult.

„În bine, după experiența Insulei am avut parte de multă cunoaștere, iar lumea a fost mai deschisă la cunoaștere, partea feminină. Lumea era mai degajată, stătea mai mult la discuție”, spune el.

Pentru Bogdan, rolul de ispită în emisiune ar putea să-l prezinte atât ca personaj negativ, cât și pozitiv.

Citește și: Insula iubirii 2022. Radu Vâlcan, în cel mai sincer interviu. Ce a dezvăluit și ce surprize aduce sezonul 6

„Cu siguranță se va schimba. Dacă nu avem parte de schimbare, ceva nu merge bine. Să nu uităm că rolul pe care îl am acum e total diferit față de trecut. Pentru unii voi fi un personaj negativ, un arogant, dar asta nu e neaparat rău. Sunt pregătit pentru noul val de critici”, continuă el.

Despre noul sezon, Bogdan Ionescu spune că ar fi plin de momente de senzație.

„Să se aștepte la diversitate, că suntem un număr mai mare de băieți, să se aștepte la lucruri mai civilizate și un show de zile mari”, spune el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Bogdan Ionscu de la Insula Iubirii, sezonul 6

Are 32 de ani și este organizator de evenimente. Poate descrie perfect tipologia bărbatului transformat din <victimă> în <călău>. Trădat pe Insulă în trecut, din postura de concurent, alături de iubita lui de atunci, Bogdan vrea acum să le demonstreze tuturor ce poate din ipostaza de ispită.

Decepţionat de mai multe ori chiar de cea alături de care venise pe Insulă să îşi testeze relaţia, Bogdan a decis să îşi schimbe radical viaţa. S-a apucat de sport, şi-a schimbat stilul vestimentar, s-a tatuat şi spune despre el că, în ciuda trădărilor, crede în continuare în dragoastea adevărată.

Insula iubirii 2022. Radu Vâlcan, în cel mai sincer interviu. Ce a dezvăluit și ce surprize aduce sezonul 6... Insula iubirii 2022. Radu Vâlcan, primele detalii despre ceremonia focului. Ce s-a întâmplat la bonfire și ce sacrificii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x