Antena Căutare

Insula Iubirii 2023, episodul 3. Imagini exclusive de la primul bonfire. Ce s-a întâmplat | VIDEO

Fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 au ocazia să vadă imagini exclusive de la primul bonfire.

colaj foto cu radu valcan si concurentele de la insula iubirii sezonul 7 la bonfire Galerie
Fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 pot vedea imagini în exclusivitate de la primul bonfire | Antena 1

Primele două episoade ale emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 au dezvăluit pentru public cine sunt cele cinci cupluri care au decis să își testeze iubirea, cum arată vilele în care își vor petrece 21 de zile alături de ispite, dar și ce preferințe au concurenții pentru primul date de la Insula Iubirii sezonul 7.

Descoperă în clipul video de mai sus imagini exclusive de la primul bonfire al acestui sezon, din ediția 3 a show-ului Insula Iubirii sezonul 7, de la Antena 1.

Imagini exclusive de la primul bonfire de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce au surprins camerele

În ediția 3 a emisiunii Insula Iubirii, ce va fi difuzată pe 29 iunie 2023, la Antena 1, Radu Vâlcan invită concurentele la prima ceremonie a focului din sezonul 7.

Acesta va fi primul moment al revelațiilor pentru cele cinci cupluri de la Insula Iubirii sezonul 7 și emoțiile vor atinge cote uriașe.

Citește și: Insula Iubirii, 23 iunie 2023. Iulian Clonț și Matei Negrescu, replici acide. Răzvan Kovacs a fost criticat de cei din jur

„Îmi dau lacrimile”, a zis Ana Maria Măriuță, cuprinsă de lacrimi și de teamă, înainte să vadă primele imagini de la bonfire Insula Iubirii sezonul 7.

Pe drum, concurentele au făcut un schimb de replici ce a scos la iveală temerile pe care le au legate de această primă ceremonie a focului.

„Mă gândesc că o să pierd o parte din mine când o să-ș văd pe Răzvan făcând anumite chestii. Mă gândesc că n-o să mai am putere să cred în dragoste, că n-o să-mi mai doresc o familie care înseamnă și tată, și mamă”, a mărturisit Emanuela Oprișan.

Coborând din mașină și îndreptându-se spre locul unde le aștepta Radu Vâlcan, tinerele au părut fascinate de decorul care le înconjoară.

Citește și: Insula Iubirii 23 iunie 2023. Radu Vâlcan a făcut un anunț neașteptat pentru concurenți. Ce noutate aduce sezonul 7

„A fost foarte stresant”, a zis Bianca Giurcă, la primul bonfire de la Insula Iubirii sezonul 7.

Odată ajunse, acestea s-au așezat pe scaune și au sperat, cu sufletul la gură, că nu vor primi vești proaste de la Radu Vâlcan.

„Bună seara, fetelor! Bine ați venit la prima voastră ceremonie a focului”, a zis prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Urmărește imagini de la primul bonfire al emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 în ediția 3, difuzată pe 29 iunie 2023, la Antena 1.

Imagini care nu apar la TV, disponibile exclusiv pe AntenaPLAY

Pentru fanii celui mai dur test al fidelității, AntenaPLAY aduce materiale extra. Ce nu se vede la TV din Casa Fetelor, Casa Băieților și de la Bonfire, se vede în platforma de video on demand.

La fel ca în sezonul 6, momentele importante vor putea fi urmărite și analizate în context mai larg. Ce au făcut concurenții și ispitele feminine, cum au rezistat concurentele și ispitele masculine și ce reacții au avut cu toții când au fost puși în fața faptelor împlinite veti vedea pe AntenaPLAY.

Citește și: Cine sunt noii concurenți de la Insula Iubirii sezonul 7. Cinci cupluri curajoase au spus „Da” celui mai dur test de fidelitate

Tot în AntenaPLAY, publicul are ocazia să vadă imagini de la castingul celor cinci cupluri curajoase, audițiile Ispitelor Feminine și audițiie Ispitelor Masculine. Pentru a înțelege cât mai bine experimentul social numit Insula Iubirii, fanii au ocazia să privească lucrurile în ansamblu numai pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x