Antena Căutare

Insula Iubirii, 28 iulie 2023. Oana Monea și Marius Moise au fost filmați în ipostaze tandre în cada plină de spumă. Ce a urmat

În ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, concurenții și ispitele au mers la date. Camerele au surprins niște imagini interzise minorilor atunci când între Marius Moise și ispita Oana Monea a avut loc o apropiere neașteptată. Livia Marinescu l-a supărat pe Iulian Clonț și acesta a răbufnit.

Colaj cu Marius Moise și Oana Monea în cada cu spumă la Insula Iubirii Galerie
În ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, concurenții și ispitele au mers la date | Antena 1

De data aceasta, ispitele au fost cele care au ales cu ce concurent își doresc să meargă la date. Marius Moise și Oana Monea au avut parte de o apropiere neașteptată și camerele au surprins niște imagini interzise minorilor. Între Livia Marinescu și Iulian Clonț, în schimb, au ieșit scântei.

Oana Monea și Marius Moise, imagini fierbinți la date. Ce i-a făcut ispita Livia Marinescu lui Iulian Clonț, în ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7

Încă de când s-au întâlnit pentru a merge la date, Marius Moise a părut fascinat de modul în care arăta ispita Oana Monea. Cei doi par să se apropie din nou, mai ales după ședința de masaj. Au savurat apoi un pahar de vin în baia cu spumă și acesta a fost momentul în care Marius Moise a făcut un gest neașteptat pe sub apă: a luat-o pe ispita Oana Monea de mână.

„Tremuri de emoții”, a zis Oana Monea.

Citește și: Cum arăta Oana Monea la 19 ani, când încă nu devenise celebră. Imagini neștiute cu ispita de la Insula Iubirii

„M-a luat de mână și mâna mea, condusă de mâna lui, a ajuns într-o zonă intimă. Nu am 16 ani să mă emoționez la lucruri din astea mărunte, însă pentru nicio femeie, oricât de multă sau puțină experiență ar avea, nu est3e simplu să te trezești cu astfel de gesturi. Mă bucur că am putut să mă stăpânesc și să nu îi răspund așa cum mi-aș fi dorit cu adevărat să îi răspund. Am simțit că Moise nu știe ce înseamnă respect, bun simț, sentimente, el știe doar ce înseamnă atracție sexuală și atât”, a zis ea la testimonial.

Apoi, gestul nepotrivit al concurentului a continuat și în mașină, după date.

Livia Marinescu a ales să meargă la date cu Iulian Clonț și cei doi se pregăteau de o ședință de masaj atunci când ispita a ales să facă o glumă, însă aceasta n-a fost deloc pe placul lui Iulian Clonț.

Citește și: Ce facultate a urmat Marius Moise de la Insula Iubirii. ”Făt frumos” e fermier, dar are studii în alt domeniu

Profitând că Iulian a părut că se relaxează și că nu e atent la ce se întâmplă în jur, ispita Livia Marinescu s-a dat jos de pe masa de masaj și s-a urcat pe Iulian, apoi a început să îi facă ea masaj.

„Cum îți place, zi!?”, a întrebat ea.

„Să mă bată mama, dă-te jos! Dă-te jos!”, a fost replica bărbatului, surprins de cele întâmplate.

„Mă urc și eu ca omul pe acea măsuță, cu fața în jos. Personalul începe acel masaj și s-a schimbat personalul între timp. Și mă trezesc cu balarul pe mine!”, a zis Iulian Clonț la testimonial.

„Eu îi testez pe băieții ăștia la maxim, am vrut să duc gluma la extrem”, a explicat Livia ulterior.

Degeaba a încercat ispita să discute apoi cu Iulian Clonț, căci acesta a refuzat să îi răspundă.

„Efectiv 15-20 de minute cât a durat acel masaj nu i-a tăcut deloc gurița. Mă, o secundă! Lasă-mă în lumea mea, pentru că așa ceva e acel masaj, de relaxare, de orice altceva doar de bășcălie și de râs nu era acolo. Aș prefera să nu comentez absolut nimic acum pentru frumusețea emisiunii”, a zis Iulian Clonț, enervat la culme de gluma făcută de Livia Marinescu, dar și de insistențele ei de după.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 28 iulie 2023. Bianca Giurcă s-a sărutat cu ispita Alin Simoiu și camerele de filmat au surprins totul... Insula Iubirii, 28 iulie 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic s-au sărutat în dormitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x