Antena Căutare

Insula Iubirii, 3 august 2023. Răzvan Kovacs a dat buzna în camera Dariei Cuflic. Ce gest a făcut concurentul

În ediția 13 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Răzvan Kovacs a dat buzna în camera ispitei Daria Cuflic. Gestul făcut de concurent n-a fost pe placul tinerei.

Colaj cu Răzvan Kovacs și Daria Cuflic la Insula Iubirii Galerie
În ediția 13 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Răzvan Kovacs a dat buzna în camera ispitei Daria Cuflic | Antena 1

Concurenții au fost la o ceremonie a focului unde au putut vedea noi imagini cu partenerele lor. Marius Moise a fost foarte afectat de cele descoperite. Întorși la vilă, băieții au ales cum își vor petrece restul nopții. În timp ce Marius Moise s-a retras pe plajă, Răzvan Kovacs a dat buzna în camera Dariei Cuflic și a avut un gest ce a deranjat-o pe ispită.

Răzvan Kovacs a dat buzna în camera Dariei Cuflic. Gestul făcut de concurent a deranjat-o pe ispită, în ediția 13 a emsiiunii Insula Iubirii sezonul 7

Concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan și, în cadrul unei ceremonii a focului, au puttu urmări filmări cu partenerele lor. Pentru Marius Moise a fost o experiență neplăcută și, de la un anumit punct, acesta a refuzat să mai privească tableta.

„Pentru mine, relația noastră s-a sfârșit acum. Sper să fie bine, sper să nu mai aibă îndoieli, îndoielile să fie certitudini. E problema ei de aici încolo, pe mine nu mă mai interesează”, a spus acesta supărat, după ce a văzut apropierea dintre Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu.

Citește și: La 25 de ani, Daria Cuflic conduce un bolid de lux și are propria afacere. Cu cât vinde hainele pe care le face

Nervos, acesta s-a întors la vilă și, luându-și un pahar de whisky, a preferat să stea singur pe plajă, doar în compania gândurilor sale. Nu același lucru l-a făcut însă și Răzvan Kovacs. De îndată ce s-a întors la vilă, acesta a dat buzna în camera Dariei Cuflic.

„Îmi doresc ca Ema să își vadă de viața ei. Să fie bine cu ea însăși, să fie bine cu un alt bărbat în viața ei și eu să pot face același lucru cu o altă femeie alături de mine”, a dezvăluit concurentul la testimonial.

Fără să mai stea pe gânduri, acesta a dat buzna în camera ispitei și i-a zis să se trezească, în timp ce a pupat-o. Blondina l-a întrebat despre imaginile văzute, iar Răzvan a arătat că își dorește compania ispitei, însă aceasta a părut deranjată de gestul ei.

Citește și: Cum arăta ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii în trecut. Fanii aproape că nu au recunoscut-o în poze

„El crede că după un sărut își poate permite orice, că așa este învățat, să facă orice, să fie iertat, să își permită, fiindcă este Răzvan. Nu mi-a plăcut că a intrat peste mine când dormeam. Îl băteam dacă nu eram ispită”, a dezvăluit Daria Cuflic la testimonial, la Insula Iubirii sezonul 7.

Între timp, Bogdan Cîrlan s-a dus la Marius Moise și a încercat să stea de vorbă cu el.

„Eu cred că ai luat o decizie prea mare, sincer. Știi că ți-am explicat ieri că eu sunt genul care ok, încerc să repar, dacă am ceva de reparat, încerc să repar. Ceva ce probabil puteai să faci și tu dacă nu era departe de reparat, măcar te gândeai. Sunt niște ani, au fost niște ani împreună cu bune, cu rele, ce ce-a fost. Iar eu cred că voi meritați să vă dați un ultim cuvânt față în față”, a zis iubitul Claudiei Florescu, încercând să îi explice că s-a grăbit atunci când a luat decizia de-a se despărți de Bianca Giurcă.

„Am avut tot timpul niște dubii, mă crezi că nu mă așteptam? Din persoana care zicea că poți să faci ce vrei…”, a răbufnit Marius Moise supărat.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 3 august 2023. Marius Moise a văzut la bonfire imagini cu Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu. Ce a făcu... Insula Iubirii, 3 august 2023. Bianca Giurcă i-a cerut lui Alin Simoiu să își dea jos lavaliera. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x