Antena Căutare

Cum arăta ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii în trecut. Fanii aproape că nu au recunoscut-o în poze

Cum arăta ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii în trecut. Deși în prezent e blondă, iar această nouă culoare de păr o pune în evidență, Daria Cuflic arăta complet diferit în urmă cu câțiva ani. Iată imaginile care au dat-o de gol!

daria cuflic de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Cum arăta ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii în urmă cu câțiva ani. O recunoști? | Antena 1

Ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii sezonul 7 s-a făcut remarcată prin râsul molipsitor și atitudinea mereu pozitivă pe care a afișat-o față de concurenții de pe insula băieților. Tânăra în vârstă de 25 de ani i-a atras cel mai mult atenția lui Răzvan, cel care a venit să își testeze relația alături de Ema Oprișan, iar în cele din urmă l-a și ispitit!

Cei doi au împărtășit în ediția de aseară un sărut pasional, după ce Răzvan și Ema și-au anunțat despărțirea pe insulă. Blondina s-a aflat mai mereu în preajma lui Răzvan Kovacs, iar apropierea dintre ei a culminat cu gestul romantic.

Citește și: La 25 de ani, Daria Cuflic conduce un bolid de lux și are propria afacere. Cu cât vinde hainele pe care le face

Cum arăta ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii în trecut. Era brunetă și complet schimbată

Deși în prezent e blondă, iar această nouă culoare de păr o pune în evidență, Daria Cuflic arăta complet diferit în urmă cu câțiva ani. Mai exact, în 2018, aceasta era brunetă, cel mai probabil aceasta fiind nuanța sa naturală de păr.

Daria nu are prea multe imagini pe rețelele de soclializare în care să apară în astfel de ipostaze, însă cea care „a dat-o gol” a fost chiar mama tinerei. Aceasta a publicat, la vremea respectivă, o fotografie în care apare alături de ambele ei fiice, Daria având și o soră care îi seamănă.

Fanii nu au recunoscut-o imediat pe ispita în vârstă de 25 de ani de la Insula Iubirii, care pare că s-a schimbat odată cu trecerea anilor. Daria nu a vorbit despre eventualele intervenții estetice la care ar fi putut să apeleze, însă cel mai probabil tânăra a intervenit la nivelul buzelor. De asemenea, și machiajul pe care și-l realizează este unul diferit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Ema Oprișan și ispita Daria Cuflic, întâlnire cu scântei la bonfire. De ce a răbufnit Radu Vâlcan

Cine este ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii sezon 7. Tânăra e din Republica Moldova

Daria Cuflic are 25 de ani și este una dintre ispitele de la Insula Iubirii sezonul 7. Iată cine este tânăra și ce studii are.

Tânăra este din Republica Moldova și locuiește în Iași. Ispita de la Insula Iubirii sezonul 7 are studii superioare și este antreprenor. Daria nu își ascunde originile și e mândră de accentul ei, care stârnește aprecierea și amuzamentul celor din jur.

Daria de la Insula Iubirii sezon 7 are propriul business cu haine, de care se ocupă singură. Tânăra este pasionată de călătorii și postează des în social media imagini din locurile superbe pe care le vizitează.

Din punct de vedere amoros, cea mai lungă relație a Dariei a durat trei ani. Tânăra a avut alături același bărbat timp de trei ani, perioadă în care spune că au dispărut atracția sexuală, pasiunea și nebunia. Legătura amoroasă s-a încheiat după ce ea a căutat aceste lucruri în altă parte și iubitul a aflat.

Ce a dezvăluit ispita Oana Monea despre Marius Moise, după gestul nepotrivit din cada cu spumă, la Insula Iubirii sezonu... Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii sezonul 6, și-a făcut o schimbare neașteptată de look. Cum arată acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x