Antena Căutare

Insula Iubirii, 4 august 2023. Ce s-a întâmplat după ce Marius Moise a invitat-o pe Oana Monea în camera lui. Ce a urmat la vilă

Marius Moise a invitat-o pe Oana Monea în camera lui, după petrecerea din club. Propunerea a luat-o prin surprindere pe ispita feminină din sezonul 7 Insula Iubirii.

colaj foto cu marius moise si oana monea, poza cu marius moise in pat si poze cu daria cuflic si razvan kovacs la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Marius Moise a chemat-o pe Oana Monea în dormitorul lui, în ediția 14 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

În ediția 14 din sezonul 7 Insula Iubirii, de pe 4 august 2023, Marius Moise i-a făcut o propunere neașteptată Oanei Monea. Concurentul a invitat-o în camera lui încă de când se aflau în club. Odată ajunși la vilă, acesta a insistat în ceea ce privește acest subiect.

„Mai vii? Într-o jumătate de oră”, a întrebat-o el.

„Mi-a zis: „Te aștept în jumătate de oră la mine în cameră. Vreau să călcăm un tricou împreună””, a povestit ispita feminină.

Oana Monea nu s-a putut abține și le-a povestit colegelor sale de insulă despre întâlnirea pe care i-a dat-o concurentul.

„Are și el treaba lui, nu așa din vrei tu”, i-a zis Deni Mariș.

Citește și: Insula Iubirii, 3 august 2023. O ispită masculină a fost eliminată. Concurentele au decis cu cine vor să iasă la date

Mai mult, se pare că Marius Moise nu s-a oprit doar la o ispită. Acesta a invitat-o și pe Roxana Rapailă în camera lui.

„Bianca, eu zic să fugi, fata mea! Și să îți vezi de viața ta, că tu meriți mult mai mult”, a spus bruneta.

Ce s-a întâmplat după ce Marius Moise a invitat-o pe Oana Monea în dormitorul lui, în ediția 14 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 4 august 2023

Oana Monea a refuzat propunerea lui Marius Moise. În aceeași manieră a procedat și Roxana Rapailă, care a ales să își petreacă noaptea în camera ei, cât mai departe de concurent.

„Am stat la povești cu Adriana până dimineață, dar nu am mai ieșit din cameră. Știam că sunt așteptată și am preferat să stau liniștită în camera mea”, a mărturisit Oana Monea.

În cele din urmă, tânăra a dezvăluit că ține cont de rolul de ispită pe care îl are în Thailanda, însă evită să dea curs unor situații neplăcute: „L-am refuzat, dar ce să facem, ispita este ispită. Șarpele cu ochi albaștri trebuie să își facă datoria aici. Și am să-i duc testul până la capăt. Până la urmă este despre el, nu despre mine”

Răzvan Kovacs a invitat-o pe Daria Cuflic în camera lui, în ediția 14 din sezonul 7 din Insula Iubirii de pe 4 august 2023

Tot în ediția 14 din sezonul 7 Insula Iubirii, Răzvan Kovacs a invitat-o pe Daria Cuflic la el în camera, însă ispita feminină a refuzat propunerea. Concurentul a încercat să o convingă prin glume și tachinări, însă răspunsul tinerei a rămas același.

Citește și: Insula Iubirii, 3 august 2023. Bianca Giurcă i-a cerut lui Alin Simoiu să își dea jos lavaliera. Ce s-a întâmplat

Ispita feminină i-a explicat că este prea mult, iar Răzvan Kovacs a ținut să o conducă spre camera ei.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Un bonfire special dă peste cap lucrurile pe Insula Iubirii, în ultima săptămână a celui mai dur test de fidelitate... Insula Iubirii, 4 august 2023. Flacăra ispitei s-a aprins din nou la vila fetelor. Ce concurent a încălcat limitele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x