Antena Căutare

Insula Iubirii, 3 august 2023. Bianca Giurcă i-a cerut lui Alin Simoiu să își dea jos lavaliera. Ce s-a întâmplat

Bianca Giurcă i-a cerut ispitei Alin Simoiu să își dea lavaliera jos, iar ceea ce a urmat a fost surprinzător. Camerele de filmat au surprins totul, în ediția 13 a emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1.

Colaj cu Bianca Giurcă și Alin Simoiu în patru ipostaze diferite la Insula Iubirii Galerie
Bianca Giurcă i-a cerut ispitei Alin Simoiu să își dea lavaliera jos, iar ceea ce a urmat a fost surprinzător | Antena 1

Camerele de filmat au surprins momentul în care Bianca Giurcă i-a cerut lui Alin Simoiu să își dea jos lavaliera. Ceea ce a urmat a fost neașteptat, iar ispita a dezvăluit totul la testimonial, în ediția 13 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, de la Antena 1.

Bianca Giurcă i-a cerut lui Alin Simoiu să își dea jos lavaliera. Camerele de filmat au surprins ce s-a întâmplat între cei doi, în ediția 13 a emisiunii Insula Iubirii

Cu o seară înainte, iubita lui Marius Moise ea părut că s-a simțit rău și a preferat să se retragă în cameră. A doua zi, dimineața, aceasta a părut că și-a revenit, ba chiar a surprins cu atitudinea de care a dat dovadă.

Pusă pe șotii, aceasta i- cerut lui Alin Simoiu să își dea lavaliera jos. Inițial, tânărul a ezitat, dar apoi acesta a acceptat să intre în jocul ei.

Citește și: Unde a mai lucrat în trecut Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7. Iubita lui „Făt-Frumos” a avut mai multe joburi

„Îmi spune: te provoc să îți dai lavaliera jos. Și știu că asta urmează să facă, să mă împingă în piscină. Ea a inițiat toaate jocurile astea, care uneori și pe mine mă surprind. Uneori se ferește de chestii ușoare, dar la astea nu se mai gândește”, a declarat Alin Simoiu la testimonial.

„Am devenit mai puternică, mai sigură, mai sinceră. Mult mai deschisă la a face chestii noi, am ieșit din zona mea de confort și îmi place. Am simțit să mă joc cu Alin și o s-o mai fac, n-o să mă oprească faptul că mi-e frică de ce o să creadă lumea. Astea sunt lucrurile pe care simt să le fac, indiferent dacă sunt corecte sau nu”, a fost confesiunea făcută de Bianca Giurcă.

După ce s-au alergat în jurul piscinei, cei doi și-au continuat jocul pe plajă, acolo unde camerele de filmat au surprins alte momente de apropiere, când Alin i-a șoptat ceva la ureche concurentei.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arăta Bianca Giurcă înainte de operațiile estetice. Nu s-a ferit să se afișeze complet naturală

Între timp, la vila băieților, Marius Moise pare să sufere din ce în ce mai mult după imaginile văzute la bonfire. Deși ispita Oana Monea a încercat să afle ce se întâmplă, concurentul a părut distant și deloc dispus să spună ce simte.

„Îmi place să stau așa, să procesez singur...”, a zis acesta îngândurat.

Tot în ediția 13 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan și au fost puși să aleagă cu ce ispită vor să meargă la date, la un templu al distracției.

Răzvan Kovacs a ales-o pe Daria, Iulian Clonț a decis să iasă cu Adriana, în timp ce Marius Moise a ales-o pe Roxana. Marius Budin a ales-o pe Denisia, în timp ce Bogdan Cîrlan a decis să iasă la date cu Oana, în ediția 13 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 3 august 2023. Răzvan Kovacs a dat buzna în camera Dariei Cuflic. Ce gest a făcut concurentul... Insula Iubirii, 3 august 2023. O ispită masculină a fost eliminată. Concurentele au decis cu cine vor să iasă la date...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x