Antena Căutare

Insula Iubirii, 4 august 2023. Radu Vâlcan a anunțat ce concurentă merge la bonfire, de fapt. Ce confesiuni a făcut Ema Oprișan

După ce flacăra ispitei s-a aprins și Ema Oprișan a văzut imagini dureroase cu Răzvan Kovacs, Radu Vâlcan a anunțat ce concurentă merge la bonfire, de fapt. Fetele au avut parte de o surpriză în ediția 14 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 4 august 2023.

colaj foto cu radu valcan si poze cu concurentele de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Ema Oprișan a făcut dezvăluiri neașteptate despre trecutul ei, în ediția 14 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Ema Oprișan a primit o veste dureroasă în ediția 14 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 4 august 2023. Concurenta a văzut imaginile în care Răzvan Kovacs și Daria Cuflic se sărutau pasional în intimitatea dormitorului.

Colegele sale de emisiune au rămas uluite de gesturile bărbatului de pe cealaltă insulă. Nimeni nu se aștepta ca acesta să își dea frâu liber sentimentelor atât de rapid, după ce s-a despărțit de partenera lui la bonfire.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ema Oprișan și Claudia Florescu au vorbit despre apropierile dintre Bianca Giurcă și Alin Simoiu

„Sunt șocată de ce am văzut. Putea să se gândească la ea”, a evidențiat Ana Maria Măriuță.

Tot în această seară, concurentele au fost luate prin surprindere de un nou anunț făcut de Radu Vâlcan. O fată va merge la bonfire, iar de data aceasta nu este vorba de Ema Oprișan: „Flacăra ispitei nu s-a aprins pentru tine!”.

Radu Vâlcan a dat vestea că flacăra ispitei s-a aprins pentru Bianca Giurcă în ediția 14 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 4 august 2023

Deși a urmărit videoclipuri dureroase cu Răzvan Kovacs, nu Ema Oprișan va participa la bonfire-ul din ediția 14 a sezonului 7 Insula Iubirii de pe 4 august 2023. Așadar, Bianca Giurcă a fost anunțată că trebuie să meargă la ceremonia focului.

„De ce? Am avut un sentiment super nasol!”, a spus ea.

„Bianca, am și pentru tine imagini, dar nu o să le vezi aici, ci la ceremonia focului. Pe tine te aștept la ceremonia focului. Vă mulțumesc foarte mult! Ema, îți doresc o seară cât mai liniștită”, a mărturisit Radu Vâlcan.

„Toate am rămas surprinse pentru că nu ne așteptam!”, a completat Claudia Florescu.

Citește și: Ce a întrebat-o Romeo Vasiloni pe Ema Oprișan după date, la Insula Iubirii sezonul 7. Ce a zis despre copilul ei

„Mi s-au înmuiat picioarele! Poate plecăm!”, a dezvăluit Bianca Giurcă.

De asemenea, imaginile văzute au afectat-o peste măsură pe Ema care a făcut confesiuni neașteptate: „Zici că nu a mai sărutat o femeie vreodată așa. (...) Eu am trăit trei luni în chinuri, stăteam la picioarele lui și plângeam. El pleca de lângă mine și se întâlnea cu aia la 10 km distanță. Venea la mine râzând de la ea, mă lua în brațe și mă pupa. Nu mai vreau să mai plâng pentru el, nu mai vreau! Sunt puternică! Am plâns până acum, nu mă mai ajută cu nimic. Eu m-am luptat cu familia mea pentru el. Răzvan a apărut când eu eram nimic, când tatăl lui Noah a renunțat la noi, când nu mai aveam putere să mă duc la muncă, când nu zâmbisem de foarte mult timp, când nu știam ce să fac cu mine și nu îmi doream un bărbat în momentul ăla. Răzvan a fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit și pentru care aș fi făcut orice. Mi-a arătat ce fel de om este, de aia nu pot să-l condamn”.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 4 august 2023. Flacăra ispitei s-a aprins din nou la vila fetelor. Ce concurent a încălcat limitele... Insula Iubirii, 4 august 2023. Oana Monea, schimb de replici cu Marius Moise. Cum a reacționat concurentul: „Au fost dou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x