Antena Căutare

Diana, surprinsă într-o situație neobișnuită. Își pregătește marea răzbunare: „O să-l fac să creadă că sunt ultima proastă și apoi va primi lovitura!”

Diana, iubită a lui Aurel, are un plan dur de răzbunare pentru Aurel. Concurenta vrea să-i de o lecție celui ce i-a jurat iubire în Româia. „Vreau să creadă că eu sunt proastă și o să-l aștept acasă”, a spus Diana.

Dezamăgirile trăite pe insulă le împing pe fete să-i pună la punct pe cei cu care au venit să-și testeze relațiile. Diana este decisă să se răzbune fără milă pe cal care-i promisese iubire veșnică, iar scenariul este de-a dreptul diabolic.

Diana, iubită a lui Aurel, are un plan dur de răzbunare pentru Aurel. Concurenta vrea să-i de o lecție celui ce i-a jurat iubire în România. „Vreau să creadă că eu sunt proastă și o să-l aștept acasă”, a spus Diana.

Fetele intră în concurs și ies scântei pe Insula Iubirii. Cel mai sudat cuplu al zilei e format din Teodora și Mircea... Diana și Denisa sunt devastate. Au văzut dovezile infidelității: „Se vede că este îndrăgostit. Nu pot să cred așa ceva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x