Antena Căutare

Un nou episod „Insula Iubirii” aduce lacrimi și durere concurentelor! Cati, Mirela și Hannelore află adevărul

Cea de-a șaptea ediție a noului sezon „Insula iubirii” le-a adus pe concurente în fața unor situații destul de complicate, iar adevărurile ce au ieșit la iveală au născut lacrimi de durere, furie și multă supărare.

Cea de-a șaptea ediție a noului sezon „Insula iubirii” le-a adus pe concurente în fața unor situații destul de complicate, iar adevărurile ce au ieșit la iveală au născut lacrimi de durere, furie și multă supărare.

Episodul 7 din emisiunea „Insula Iubirii” a stat sub semnul marilor dezvăluiri. Așa cum am văzut în episoadele trecute, Andreea și Gabi reprezintă noul cuplu venit în Thailanda pentru a-și testa încrederea și dragostea.

INSULA IUBIRII. EPISOD 7. Prima zi de honeymoon nu a fost una tocmai reușită pentru ei. Andreea și Gabi au încercat să pozeze într-un cuplu fericit, dar detaliile surprinse de camerele de filmat au scos la iveală detalii complet neașteptate. Se pare că cei doi nu se înțeleg atât de bine precum și-au dorit să arate. Gabi a demonstrat că se simte mai mult decât plictisit și că Andreea îl enervează adesea cu gesturile sale. După o zi istovitoare de pozat în cuplul perfect, noul cuplu venit la „Insula Iubirii” a decis să doarmă. Doar că surpriza a fost una uriașă atunci când în cameră au apărut, chiar în toiul nopții, ispita Dana și ispita Eugenia. Gani și Andreea au avut doar 15 minute la dispoziție pentru a-și strânge bagajele și toți patru au mers apoi la un restaurant, unde au servit cina.

Gabi a părut extrem de relaxat și de încântat de ispite, în timp ce Gabi a încercat să-i reamintească, mai mult sau mai puțin subtil, faptul că nu are voie să o înșele. Cina s-a terminat și Gabi a plecat la vila băieților, în timp ce Andreea a mers la vila fetelor.

INSULA IUBIRII. EPISOD 7. Acolo, concurenta a nimerit chiar în mijlocul unei petreceri.

Telespectatoare fidelă, Andreea a început să îi observe pe cei prezenți, a remarcat flirturile dintre Andi și Hannelore și s-a interesat care sunt cuplurile formate deja la „Insula Iubirii”. La rândul său, rămas singur, ispita George și-a mutat atenția asupra noii venite și a început să testeze terenul cu întrebări care au nimerit mai mult sau mai puțin ținta. ”Eu o să încerc să o fac să se simtă bine și să nu regrete nimic din ceea ce face pe Insulă”, a spus ispita.

Un nou episod „Insula Iubirii” aduce lacrimi și durere concurentelor! Cati, Mirela și Hannelore află adevărul

Totuși, în timpul petrecerii cu tematică orientală de la Minitel, Mirela a părut că este cuprinsă de anumite gânduri, ce nu îi dau pace.

”Mirela are două fețe în acest moment – cea care vrea, dar și în momentul în care ajungi într-un anumit punct cu ea, se blochează, se închide în ea”, a explicat Mircea, ispita care încearcă să pătrundă dincolo de masca ei de femeie puternică.

INSULA IUBIRII. EPISOD 7. Distracția se întrerupe brusc atunci când alarma se dă la vila fetelor și concurentele aleargă cu sufletul la gură să vadă ce imagini sunt transmise în timp real de la vila băieților.

Prima filmare arătată de Radu Vâlcan arată un concurent care stă în brațele unei ispite, iar reacția fetelor este una pe măsură: „Încă unul a picat”.

Apoi, Cati este prima care primește imagini cu iubitul său și șocul este mare, fiindcă îl vede pe Răzvan cum dansează provocator cu una dintre ispite.

INSULA IUBIRII. EPISOD 7. Dar ceea ce urmează este cu adevărat șocant! Episodul 7 din „Insula Iubirii” produse numeroase emoții puternice. Dacă inițial Cati a crezut că Răzvan a fost cucerit de ochii săi pentru faptul că sunt deosebiți, adevărul crunt iese la iveală:

Un nou episod „Insula Iubirii” aduce lacrimi și durere concurentelor! Cati, Mirela și Hannelore află adevărul

„M-au fermecat ochii ei. Aveam o fantezie sexuală, a dezvăluit Răzvan chiar în timpul castingului. Iar dezamăgirea a fost una extrem de mare pentru concurentă.

A venit apoi rândul Mirelei. Ceremonia focului (Bonfire) a lăsat-o pe concurentă extrem de dezamăgită de ceea ce a auzit de la iubitul ei. După doar câteva zile, acesta și-a arătat adevăratul caracter! Concurentul părea acum complet transformat și fascinat de faima cu care s-a ales peste noapte.

„Mă simt folosită...”, a declarat concurenta, văzând cum iubitul său deja își imaginează ce vedetă va ajunge după „Insula Iubirii”!

INSULA IUBIRII. EPISOD 7. Apoi, la Bonfire au urmat noi și noi vești de la vila băieților. Deși se pregătea de nuntă și credea că dragostea lor va învinge orice ispită, Hannelore izbucnește în lacrimi atunci când vede ce declarații șocante a făcut iubitul său, Bogdan.

Un nou episod „Insula Iubirii” aduce lacrimi și durere concurentelor! Cati, Mirela și Hannelore află adevărul

Conștientă că imaginea cuplului perfect este doar o mască pe care și-a pus-o de dragul emisiunii și al întregii lumi, Hannelore află că povestea sa de iubire cu Bogdan este doar o iluzie frumoasă, în care doar ea a crezut.

„Nu-ți ajunge o viață întreagă să cunoști un om. N-aș fi crezut niciodată, eu am fost tot timpul sinceră cu el. Nu meritam să fiu umilită”, a mărturisit aceasta cu lacrimi în ochi.

INSULA IUBIRII. EPISOD 7. Emoțiile puternice au făcut-o pe Hannelore de la „Insula Iubirii” să plece de la Bonfire plângând...

Ce decizie va lua Hannelore după cele aflate, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii”.

În această seară, la Antena 1, „Insula Iubirii” întâmpină două noi ispite... O ispită de la Insula Iubirii s-a îndrăgostit de un concurent?! "Nu stiu ce e cu mine, dar mă simt perfect în preaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x