Antena Căutare

Insula Iubirii. Hannelore, lacrimi de DISPERARE! Bogdan a făcut dezvăluirea care schimbă TOTUL! „N-aș fi crezut niciodată...”

Hannelore a venit cu Bogdan la „Insula Iubirii” pentru a demonstra tuturor că relația lor este una de vis și că se vor întoarce acasă să facă o nuntă de vis, dar veștile de la Bonfire o lasă cu lacrimi în ochi.

Hannelore a venit cu Bogdan la „Insula Iubirii” pentru a demonstra tuturor că relația lor este una de vis și că se vor întoarce acasă să facă o nuntă de vis, dar veștile de la Bonfire o lasă cu lacrimi în ochi.

Radu Vâlcan le-a chemat pe concurente la Bonfire și detaliile care au ieșit la iveală sunt de-a dreptul scandaloase. Cati a aflat ce fantezii sexuale are iubitul său, Răzvan. Mirela, în schimb, și-a dat seama că partenerul ei e doar doritor de atenție.

îi arată concurentei cât de bine s-a distrat Bogdan, iubitul ei, în preajma ispitei Maria. Iar declarațiile bărbatului i-au șters imediat zâmbetul de pe față. Așa a aflat că pentru el nu ar fi niciodată o problemă să renunțe la relație și că, dacă acest lucru s-ar întâmpla, cel mai probabil ar pleca în America.

Conștientă că imaginea cuplului perfect este doa ro mască pe care și-a pus-o de dragul emisiunii și al întregii lumi, Hannelore află că povestea sa de iubire cu Bogdan este doar o iluzie frumoasă, în care doar ea a crezut.

„Nu-ți ajunge o viață întreagă să cunoști un om. N-aș fi crezut niciodată, eu am fost tot timpul sinceră cu el. Nu meritam să fiu umilită”, a mărturisit aceasta cu lacrimi în ochi.

Emoțiile puternice au făcut-o pe Hannelore de la „Insula Iubirii” să plece de la Bonfire plângând...

Insula Iubirii. Mirela a primit dovada SUPREMĂ! Ionuț s-a dat singur de GOL! „Mă simt folosită...”... Un Bonfire le-a oferit multe răspunsuri concurentelor de la "Insula Iubirii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x