Antena Căutare

Insula Iubirii, episodul 7. Imagini exclusive cu venirea lui Radu Vâlcan la vila fetelor. Prezentatorul TV a întrerupt petrecerea

În episodul 7 din sezonul 7 Insula Iubirii care se va difuza joi, 13 iulie 2023, fetele vor primi o vizită surpriză din partea lui Radu Vâlcan. Panica se dezlănțuie rapid în rândul concurentelor când l-au văzut pe prezentatorul TV.

Colaj cu Radu Vâlcan și concurentele la Insula Iubirii sezonul 7 Galerie
În episodul 7 din sezonul 7 Insula Iubirii care se va difuza joi, 13 iulie 2023, fetele vor primi o vizită surpriză din partea lui Radu Vâlcan | Antena 1

Episodul 7 din sezonul 7 Insula Iubirii aduce momente tensionate și situații complet neașteptate pe micile ecrane ale telespectatorilor. În ediția de joi, 13 iulie 2023, concurentele vor primi o veste de la Radu Vâlcan.

În timpul petrecerii din toiul nopții, prezentatorul TV și-a făcut apariția la vila fetelor. Distracția a fost rapid întreruptă de prezența lui, iar teama și remușcările au început să își facă apariția încă din primele clipe.

„Vine Radu!”, a fost avertizarea Claudiei Florescu.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Reacția Dariei Cuflic după ce Răzvan Kovacs a ieșit la date cu Roxana Rapailă. Ce s-a întâmplat

„V-am zis!”, a mai adăugat Ema Oprișan.

Concurentele au așteptat cu nerăbdare să afle motivul pentru care Radu Vâlcan s-a decis să le viziteze. Toate s-au gândit la partenerii lor din Thailanda și la lucrurile pe care le-ar putea face aceștia cu ispitele feminine.

Ce s-a întâmplat după ce Radu Vâlcan a venit la vila fetelor în episodul 7 din sezonul 7 Insula Iubirii

Ispitele masculine l-au rugat pe Radu Vâlcan să se alăture petrecerii, însă misiunea lui a fost cu totul alta. Prezentatorul TV l-a rugat pe Andrei să dea muzica mai încet pentru a putea discuta cu fetele.

„Inițial m-am gândit că o să apară Radu, dar mi se părea și ciudat. Nu știam dacă va fi atunci momentul sau dacă ne va arăta la bonfire”, a mărturisit Ema Oprișan.

„Scuze că am intervenit, ce petrecere! Ce faceți?”, a fost replica lui Radu Vâlcan.

„N-ai cum să fii liniștit când îl vezi pe Radu!”, a specificat Claudia Florescu.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum a fost filmată Bianca Giurcă în cameră, după întâlnirea cu Oana Monea. Ce a luat cu ea în Thailanda

„Ai venit cu vești bune sau rele?”, l-a întrebat Bianca Giurcă.

„Vine cu cele mai oribile vești pentru fete!”, a adăugat ispita Matei.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, sezonul 7. Reacția Dariei Cuflic după ce Răzvan Kovacs a ieșit la date cu Roxana Rapailă. Ce s-a întâmpl... Insula Iubirii, sezonul 7. Cum au fost surprinși Răzvan Kovacs și Roxana Rapailă, după date. Ce reproșuri i-a făcut conc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x