Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ce cadou i-a pregătit Bianca lui Robert de ziua lui de naștere. Mesajul cu subînțeles pentru el

Bianca le-a povestit fetelor despre relația pe care o are cu Robert și despre comportamentul lui neașteptat.

Galerie
Bianca le-a povestit fetelor că Robert urma să își sărbătorească ziua de naștere la doar o zi după ce au fost separate pe cele două insule și ea îi pregătise deja un cadou semnificativ. | A1

Bianca a trecut prin multe peripeții în relația cu Robert și le-a povestit fetelor, atunci când au rămas singure în casă, mai multe detalii despre dinamica relației lor de cuplu.

Ce cadou i-a pregătit Bianca lui Robert pentru ziua lui

Bianca le-a povestit fetelor că Robert urma să își sărbătorească ziua de naștere la doar o zi după ce au fost separate pe cele două insule și ea îi pregătise deja un cadou semnificativ.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Atmosfera pe insula băieților s-a încins rapid. Ce i-a șoptit Andrei ispitei Diandra

Deși cei doi erau supărați din cauza comportamentului lui Robert cu privire la pisicile Biancăi, ea le-a spus fetelor că tot își dorește ca acest cadou să ajungă la el.

Urmărește integral episdoul de Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

Bianca i-a luat un tricou cu mesaj personalizat și câteva ciocolate cu mesaje de dragoste și poze cu ei pe ele. Ea a povestit că mesajul de pe tricou face referire și la ispitele feminine.

Mesajul de pe tricou era: “Astăzi e ziua mea și sunt departe de ea. Multe femei lângă mine, niciuna nu e ca tine”.

Chiar dacă e dezamăgită de comportamentul lui Robert despre care el avut curaj să îi spună abia înainte să plece la Insula Iubirii, Bianca a spus că tot îl iubește.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Băieții, față în față cu ispitele feminine, chiar când se așteptau mai puțin. Ce a urmat

Cu toate acestea, a recunoscut și că uneori se simte confuză și recunoaște că a ales să vină până la urmă și să aibă parte de această experiență pentru că simte vrea să fie ea cu ea însăși.

“Până la urmă eu vreau să rămân și cu mine. Eu am nevoie de experiența asta pentru mine. Eu oricum îmi doream să mă deconectez total și chiar îmi doream să stau departe de el o perioadă într-un fel. Mai mult îmi place că sunt aici fără el”, a povestit Bianca.

Ea a recunoscut că se simte foarte rănită de felul în care s-a purtat Robert cu ea și simte că îi cerșește atenția. Uneori e contrariată de sentimentele pe care le are.

Mai târziu, ea le-a mai povestit fetelor că Robert și-a dorit mereu să fie el cel important din relație, să fie pe primul plan.

Urmărește integral episdoul de Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

Bianca, fiind cântăreață de muzică de petrecere, a povestit că mereu l-a luat cu ea la evenimente, deși nu avea voie. Robert e o fire geloasă și mereu i-a semnalat iubitei lui că are nevoie de toată atenția ei. Tocmai din gelozie a recurs și la gestul neașteptat în legătură cu motanii Biancăi și i-a provocat o mare durere în suflet.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Radu Vâlcan a anunțat o premieră. Vestea le-a luat prin surprindere pe fete

Bianca a povestit că ea mereu l-a pus pe el pe primul plan, dar uneori a simțit că el era imatur și exagerat de gelos pe animalele ei de companie.

Ea mereu a trebuit să îi demonstreze că el e important pentru ea și așa a ajuns să își tatueze inițialele lui. Bianca înțelege că Robert a recurs la gesture extreme pentru a-I atrage mereu atenția. El a făcut toate aceste gesturi dintr-o iubire nebună.

“L-am flatat de foarte multe ori. L-am pus într-o lumină mai bună decât era cazul”, a mai zis Bianca despre iubitul ei.

Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Atmosfera pe insula băieților s-a încins rapid. Ce i-a șoptit Andrei ispitei D... Început dramatic de test pe Insula Iubirii, în sezonul 8! Diseară urmează o ceremonie cu totul și cu totul aparte. Ce fa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x