Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Atmosfera pe insula băieților s-a încins rapid. Ce i-a șoptit Andrei ispitei Diandra

După ce au făcut cunoștință cu ispitele feminine, atmosfera de pe insula băieților s-a încins treptat. Iată între cine au avut loc primele interacțiuni de la Insula Iubirii sezonul 8!

Galerie
Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Atmosfera pe insula băieților s-a încins rapid. Ce i-a șoptit Andrei ispitei Diandra | Antena 1

Ispitele feminine au reușit să le trezească băieților interesul. Dintre toți, însă, Andrei a fost mai vocal și i-a făcut ispitei Diandra un compliment. Iată ce i-a spus iubitul Cristinei atunci când credea că nu-l aude nimeni!

Citește și: Declaraţie uluitoare la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Atmosfera de pe insula băieților s-a încins rapid: „Mă fixa cu privirea”

Băieții au avut primele interacțiuni cu ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 8. După ce a avut ocazia să vorbească cu toate, se pare că Andrei, iubitul Cristinei, a pus ochii pe ispita Diandra, căreia i-a șoptit și un compliment.

„Ești superbă! Îmi place maxim, nu te mai suport!”, i-a spus Andrei ispitei care stătea la masă, în fața lui.

„Mă fixa cu privirea și mi-am dat seama, în acel moment, că vom avea câteva chestii de împărtășit. La un moment dat, s-a dat mai așa la masă și mi-a făcut un compliment mai în șoaptă. O să încerc să îmi îndrept atenția cât mai mult către el”, a spus ispita Diandra la testimoniale.

După mai multe pahare, atmosfera s-a mutat în casă, acolo unde au avut loc câteva interacțiuni și între Robert și ispita Larisa. Se pare că și între cei doi s-a produs o chimie încă de la primele replici.

„El mi-a spus că are impresia că mă știe de undeva. Problema e că și eu aveam aceeași impresie ca a lui, că îl știu de undeva. Nu-mi dădeam seama deloc de unde, dar parcă îl cunoșteam de undeva. Noi am vorbit din prima de parcă suntem prieteni de 150 de ani”, a spus ispita Larisa la testimoniale.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Exclusiv | Bianca Giurcă despre viața de după Insula Iubirii. Ce crede despre Oana și cum a trecut peste despărțirea de Marius

Premiera sezonului 8 de Insula Iubirii se vede în această seară, de la 20:30, pe Antena 1

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte. Pentru ca testul să fie complet, ispitele - zece feminine și zece masculine - sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților!

Timp de 21 de zile, concurenții vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Băieții, față în față cu ispitele feminine, chiar când se așteptau mai puțin. ... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ce cadou i-a pregătit Bianca lui Robert de ziua lui de naștere. Mesajul cu subînțeles pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x