Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Băieții, față în față cu ispitele feminine, chiar când se așteptau mai puțin. Ce a urmat

Băieții au fost primii care au făcut cunoștință cu ispitele de la Insula Iubirii sezonul 8. Iată cum au reacționat aceștia când le-au văzut pe fetele seducătoare în fața lor!

Galerie
Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Băieții, față în față cu ispitele feminine, chiar când se așteptau mai puțin. Ce a urmat | Antena 1

Radu Vâlcan i-a anunțat pe băieți că în curtea vilei îi așteaptă o surpriză, însă ce a urmat nu putea fi anticipat de niciunul. Iată cum au reacționat aceștia când a căzut cortina și au apărut ispitele feminine!

Citește și: Ce meserii au ispitele feminine de la Insula Iubirii în sezonul 8. Ce au dezvăluit fetele care au venit la casting

Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Cum au reacționat băieții când le-au văzut pe ispitele feminine

Abia ajunşi în vila în care îşi vor petrece următoarele 21 de zile, băieţii au fost invitaţi de Radu Vâlcan să se aşeze în faţa unei cortine uriaşe, despre care şi-au imaginat că le va aduce mesaje de la partenerele lor.

În schimb, imaginile care au început să ruleze pe pânză i-au lăsat fără cuvinte pe aceștia. Momentul cu adevărat inedit a fost atunci când bucata de material a căzut, iar în locul ei au apărut cele zece ispite feminine.

„I-am văzut pe băieți ca niște miei, stăteau acolo grămadă și se uitau la noi”, a spus una dintre ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 8.

„Când am văzut că vin spre noi deja au început să ne transpire palmele. N-am vrut să își dea Daiana filme din prima seară că ce fac eu pe acolo, că poate pune una mâna pe mine”, a spus Rareș, iubitul Daianei, la testimoniale.

Văzându-i temători, ispitele feminine s-au apropiat de băieți pentru a face cunoștință. Acestea au profitat de moment și i-au întrebat dacă au deja vreo fată preferată. Dintre toți, Robert Braia a fost singurul care s-a arătat mai nerăbdător și a dezvăluit că își dorește să le cunoască mai bine pe ispita Mădălina și pe ispita Diandra.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Ce provocări au depășit ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 8. Care sunt bărbații care nu au fost selectați ca ispite

Premiera sezonului 8 de Insula Iubirii se vede în această seară, de la 20:30, pe Antena 1

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte. Pentru ca testul să fie complet, ispitele - zece feminine și zece masculine - sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților!

Timp de 21 de zile, concurenții vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Radu Vâlcan a anunțat o premieră. Vestea le-a luat prin surprindere pe fete... Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Atmosfera pe insula băieților s-a încins rapid. Ce i-a șoptit Andrei ispitei D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x