Antena Căutare

Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Rareș, deranjat de ceea ce a putut să divulge Daiana: „Nu sunt agresiv”. Ce nu s-a văzut la TV

EXCLUSIV | Rareș a fost deranjat de ce a putut să spună Daiana: „Nu mi s-a părut corect să spună treaba aia”. Ce nu s-a văzut la TV. Urmărește bonfire-ul integral în Insula Iubirii Extra din AntenaPLAY!

Daiana și Rareș au avut parte de o ultimă ceremonie cu totul specială pentru că aceasta a avut loc chiar în mijlocul dream-date-ului concurentului cu ispita Flori.

Deși au existat motive pentru care Daiana ar fi putut să întrerupă relația, concurenta nu s-a pripit și a luat decizia de a-l ierta pe iubitul ei pentru gesturile deplasate pe care le-a făcut față de ispită.

Citește și: Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Andrei i-a oferit verigheta sa lui Eric: „Să ți-o pună pe deget” Ce nu s-a văzut la TV la bonfire

Iată ce nu s-a difuzat la TV din momentul bonfire-ului Daianei cu Rareș!

Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Rareș, deranjat de ceea ce a putut să divulge Daiana:

După ce ispita Flori i-a transmis Daianei ce consideră ea că este greșit în relația concurentei cu Rareș, aceasta s-a retras și i-a lăsat să discute singuri despre problemele care au apărut între ei atât în emisiune, cât și înafara acesteia.

Faptul că Daiana a dat dovadă de gelozie pe tot parcursul relației lor a fost din nou adus în discuție, dar și exemplificat atât de Flori, cât și de Rareș.

Gesturile deplasate ale concurentului au fost într-adevăr deranjante pentru Daiana, însă Flori nu le-a considerat atât de grave, iar în cele din urmă și concurenta a decis să le ierte.

Citește și: Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Iustina i-a luat locul lui Radu pentru a lămuri situația cu ispitele. Ce nu s-a văzut la TV

Concurenții au avut ocazia de a vedea noi imagini cu ei din tot parcursul emisiunii, iar Rareș a fost la rândul lui deranjat de ceea ce a putut să spună Daiana.

Mai exact, concurentul a vizualizat momentul în care Daiana îi povestea Cristinei despre faptul că nu crede că ar trebui să mai continue relația.

„Eu nu am venit aici să îmi demonstreze el mie că el când bea nu e așa cum l-am văzut eu atunci în club. El mie mi-a demonstrat că eu nu sunt proastă și că ce am văzut eu în club este real. E un bețiv. Eu sunt geloasă din cauza faptelor lui, că eu nu eram geloasă. El zicea întruna că sunt geloasă și la casting și peste tot.” declara Daiana la momentul respectiv.

În continuare, concurenta a exemplificat o situație pe care Rareș nu ar fi vrut s-o audă nimeni:

„Eram în Zalău și mă sună, îmi trimite o poză și era o poză cu el și o sticlă de bere pe masă, și am dat eu de aproape la sticla aia și am văzut că omul meu era la păcănele. Îi zic că e acolo, nu a recunoscut și după mă sună să-i trimit poză cu buletinul că buletinul lui era la mine.

L-am întrebat pentru ce să îi trimit, i-am trimis, mai trece un pic de timp și mi-a scris un polițist din Zalău. Rareș are niște probleme cu poliția din cauza permisului. Mă sună să-mi zică că Rareș e în centru și înjură polițiștii. Bineînțeles, îl sun, figuri, scandal, m-a blocat.

În fine, mai trece puțin timp și mă sună de la cazino că dă în aparat cu pumnul și cu picioarele. Eu n-am dormit toată noaptea că mi-era că ajunge la poliție că era foarte agresiv, nu înțelegeam ce caută la pacanele că n-a fost în viața lui.

Își bătea joc de mine în perioada aia, mă folosea, nu mă iubea deloc, nu mă asculta, mă înjura dacă plângeam, așa de rău era. Și când era treaz și dacă îl sunam să-i zic să ia pâine, mă trezeam și îi scriam ce face, mă înjura”.

Rareș a fost deranjat de confesiunile pe care le-a făcut iubita lui și a reacționat imediat:

„Nu mi s-a părut corect să spună treaba aia cu pâine și cu celelalte pentru că eram supărați, eram nervoși unul pe celalalt, eram cu nervii la pâmât amândoi. Exemplelele alea de atunci nu-s tare concrete. Cred că eram proaspăt certați și cam așa reacționez. Nu sunt agresiv.”

Urmărește continuarea în episodul INTEGRAL Insula Iubirii Extra în AntenaPLAY!

Citește și: Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Maria, acuzată de ispita Mădălina pentru șantaj față de Dani. Ce nu s-a văzut pe TV la bonfire

Cu toate acestea, Rareș a fost plăcut surprins de atitudinea iubitei sale și recunoaște că vede o schimbare în comportamentul ei după 3 săptămâni petrecute pe insulă.

Insula Iubirii, sezonul 7. Răzvan Kovacs, primele declarații după zvonurile că a părăsit-o pe Ema. Ce a recunoscut... Ispitele Insula Iubirii sezonul 8, în platoul Observator 12. Ce au dezvăluit despre Marea Finală Insula Iubirii, din ace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x