Antena Căutare

Părăsită de Ionuț, Mirela arată WOW! Ce rol a avut Mircea în transformarea ei: „Mircea este încă foarte important pentru mine”

Pentru femeia părăsită la plecare pentru rolul de ispită, durerea a transformat-o într-un om mai puternic și a învățat-o că fericirea stă doar în mâinile ei.

Pentru femeia părăsită la plecare pentru rolul de ispită, durerea a transformat-o într-un om mai puternic și a învățat-o că fericirea stă doar în mâinile ei.

„Viața mea s-a schimbat foarte mult în bine, nu doar din punct de vedere fizic. Ați observat că am slăbit și că mi-am modificat corpul. Ceea ce vreau să punctez este că m-am schimbat foarte mult psihic. Relația cu Ionuț nu mai există. El are alte priorități, eu la fel. Nu am rămas dușmani, suntem amici. Viața merge mai departe”, a povestit Mirela.

„Vreau să îi mulțumesc lui Mircea, care este încă foarte important pentru mine și va fi tot timpul. Îi mulțumesc că a fost tot timpul alături de mine, în cele mai grele momente pe care le-am avut. E un om minunat.”

În februarie, Mircea a rămas ispită în sezonul cinci, însă prietenia celor doi a trecut testul timpului și între ei s-a consolidat o relație de respect, încredere și sprijin reciproc.

Bogdan și Hannelore, față în față cu ispitele. Hannelore nu îl poate privi în ochi pe Andi! „Îmi pare rău dacă te-am făc... PREMIERĂ. Avem primele imagini din sezonul 5 „Insula Iubirii”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x