Căutare Live

În această seară, la Insula Iubirii, Hannelore, mărturisire incredibilă. Andi rămâne fără cuvinte!

Hannelore, care face eforturi tot mai evidente pentru ca cei din jur să nu observe schimburile de priviri și semnele secrete pe care le schimbă cu Andi, îl surprinde pe acesta cu o mărturisire neașteptată, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1

Hannelore, care face eforturi tot mai evidente pentru ca cei din jur să nu observe schimburile de priviri și semnele secrete pe care le schimbă cu Andi, îl surprinde pe acesta cu o mărturisire neașteptată, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Deși Hannelore și Andi au reușit să își creeze un limbaj doar de ei cunoscut, iar plimbările lor în doi au devenit tot mai dese, tânăra aflată în pragul nunții îi face ispitei o mărturisire neașteptată. Într-un moment în care Andi încerca păstreze distanța, după ce acesta a reușit să îl facă gelos, Hannelore a fost cea care a făcut eforturi să îl împace. În ultimă instanță, aceasta a făcut o mărturisire neașteptată. ”Nu vreau să îți fac rău... Nu pot să îți pun aici... Îmi dau seama din priviri de multe lucruri, nu cu multă lume mă înțeleg așa”, i-a spus Hane.

La ce s-a referit aceasta și ce anume a iscat scena de gelozie, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”.

Insula Iubirii. Moment ȘOCANT în următorul episod din Insula Iubirii: „Te-ai sărutat?”... Pe Insula Iubirii se petrec lucruri interzise... minorilor. Răzvan și Dana au rămas singuri în baie! „Trei minute ca băi...
Ultimele știri