Antena Căutare

„Insula Iubirii”. Ispita Bruno se retrage din emisiune. Ce l-a determinat să renunțe. „Cati este...”

Ispita Bruno se retrage din emisiunea „Insula Iubirii”, după doar 48 de ore petrecute în Thailanda, motivând că s-a lovit de un zid, încercând să o atragă de partea lui pe Cati.

Ispita Bruno se retrage din emisiunea „Insula Iubirii”, după doar 48 de ore petrecute în Thailanda, motivând că s-a lovit de un zid, încercând să o atragă de partea lui pe Cati.

„Eu am urmărit fiecare sezon, cred că de două-trei ori, vara trecută trecând printr-un divorț. Am simțit nevoia unei schimbări și am spus să apelez la o provocare de genul acesta”, a spus Bruno, care a avut o căsnicie de doi ani.

„Nu cred că o să o pot uita pe ea vreodată, dar sunt vindecat. Nu m-aș mai vedea cu ea în momentul de față”, a spus el despre asistenta TV cu care a fost căsătorit.

Psihologii l-au considerat pe Bruno o pereche potrivită pentru Cati. La ajungerea lui pe insulă, conform predicțiilor, Bruno a interacționat chiar cu Cati.

„Îmi este foarte greu să încerc să cunosc oameni care stau în defensivă (…) Cati este o fată drăguță, care trece cred eu printr-o perioadă destul de dificilă”, a spus Bruno.

SENZAȚII TARI și… dovadă de curaj la „Insula Iubirii”? Bogdan și Maria au sărit cu paraşuta!... „Insula Iubirii”, părăsită nu de una, ci de două ispite! Ce cadouri le-au lăsat Flore și Bruno concurenții preferați. Ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x