Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ce dezvăluire neașteptată a făcut Simona despre Claudiu, plângând în hohote. Toți au amuțit

În episodul 10 de Insula Iubirii Plus, Simona plângea în hohote idn cauza imaginilor pe care le-a văzut cu Claudiu la bonfire.

Galerie
Cu ochii în lacrimi, Simona își vărsa supărarea și avea nevoie de cineva care să o asculte. | A1

Simona, Iustina și Cristina erau cele mai dezamăgite de iubiții lor după ce au fost la un alt bonfire, unde au văzut imagini în care partenerii lor întreceau limitele pe care fetele puteau să le accepte.

Simona și-a pierdut complet încrederea în Claudiu după ce a văzut cum iubitul ei s-a apropiat de mai multe ispite pe insula băieților. Cu ochii în lacrimi, Simona își vărsa supărarea și avea nevoie de cineva care să o asculte.

Simona, cu ochii în lacrimi, a spus că nu înțelege de ce Claudiu a adus-o pe insulă

Concurenta a refuzat să mănânce, nu voia nici măcar apă. Ea plângea încontinuu și spunea că nu îi vine să creadă cât de repede a început să se apropie de toate ispitele feminine.

Citește și: Mod total neaşteptat de încheiere a relaţiei, pe Insula Iubirii: „Un mesager va ajunge aici”. Ediția de ieri, lider de audiență

Cristina, care și era devastată de imaginile pe care le văzuse cu Andrei care deja se comportă de parcă e într-o relație cu Diandra, a încercat să o consoleze pe Simona, spunându-i că bărbații lor nu merită deloc lacrimile pe care ele le-au vărsat.

Simona i-a dat dreptate, dar tot nu se putea opri din plâns. Alături de ele au venit și ispitele Eric și Beni care încercau să le facă pe fete să se liniștească. Niște replici de-ale Simonei au atras atenția tuturor.

“Nu te mai consuma, fată, că al tău oricum era chitit pe treabă aici”, i-a zis Cristina Simonei.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8, 5 august 2024. Cornel a făcut dezvăluiri despre „problemele cu femeile” și a izbucnit în hohote de plâns

“Ce-au măi ăștia? I-au otrăvit?”, spunea Eric surprins pentru că nu reușea să înțeleagă comportamentul lui Claudiu și Andrei.

“Par plătiți, încă din prima zi nu păreau că vor doar să socializeze. Unul s-a îndrăgostit pe loc, altul voia striptease și atingeri.”, a mai spus Cristina.

“Cum se pot schimba unele persoane de la o zi la alta!...Ca și cum tu ai venit aici direct pe agățat, iei ispitele la rost de ce nu îți intră în cameră. Am impresi că doar am fost folosită ca să ajungă el aici și să îmi demonstreze ce? De fapt înțeleg că testul a fost pentru mine ca să văd cine este și să mă pot rupee u de el că nu puteam să mă rup de el acasă”, spunea Simona.

Beni a încercat să o încurajează și să îi spună Simonei să fie puternică. I-a mai transmis că trebuie să ia și partea bună a lucrurilor și să aprecieze că a reușit să descopere adevărul despre Claudiu, văzând cum e el cu adevărat.

“Mi-este greu să accept că am venit aici și el din prima zi…Dacă tu ai făcut lucrul ăsta din prima seară, înseamnă tu ăsta ești”, a mai spus Simona.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8, 5 august 2024. Flacăra s-a aprins pentru prima dată pe insula băieților! Ce au făcut Andrei și Diandra

Insula Iubirii, sezon 8, 5 august 2024. Cornel a făcut dezvăluiri despre „problemele cu femeile” și a izbucnit în hohote... Mod total neaşteptat de încheiere a relaţiei, pe Insula Iubirii: „Un mesager va ajunge aici”. Ediția de ieri, lider de a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x