Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Între Iustina și Maria a izbucnit un conflict. "Și de ce nu-mi spui mereu în față ?"

În episodul 14 din Insula Iubirii Plus, în casa fetelor dimineața de după petrecere a fost destul de grea pentru Iustina.

Galerie
În timp ce Cristina se afla la bonfire unde a avut întâlnirea față în față cu Diandra, pe insula fetelor avea loc o petrecere | A1

În timp ce Cristina se afla la bonfire unde a avut întâlnirea față în față cu Diandra, pe insula fetelor avea loc o petrecere. Cei care s-au distrat cel mai tare au fost Iustina, Teo și Marcel, în timp ce restul au stat liniștiți la masă sau lângă piscină.

De la ce a pornit conflictul între Iustina și Maria

Iustina a consumat mai multe pahare de alcool și era deja în stare de ebrietate atunci când a ajuns Cristina și a început să le povestească tuturor ce s-a întâmplat la bonfire.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Andrei Rotaru a avut o reacție neașteptată atunci când a văzut imaginile cu Cristina

Maria era supărată pe Iustina pentru că a auzit de la băieți că Iustina o bârfește când nu e de față și spune despre ea că e falsă.

A doua zi după petrecere, înainte să o confrunte pe Iustina, Maria a mers să stea de vorbă cu Cristina și să îi ceară un sfat. Cristina i-a spus că ea a încercat să o mai tempereze pe Iustina atunci când bea, dar uneori starea ei se schimbă atât de tare încât vorbește multe lucruri pe care mai apoi le regretă.

Maria a întrebat-o pe Cristina dacă Iustina și Teo s-au sărutat, pentru că păreau că asta au de gând să facă, având în vedere cât de apropiați au fost la petrecere. Cristina i-a zis Mariei că a fost și ea de față și că cei doi nu s-au sărutat, doar s-au pupat pe obraji.

Maria a decis să vorbească cu Iustina la bucătărie și să îi spune că vorbele ei au supărat-o. În dimineața de după petrecere Iustina era mahmură și s-a așezat la masa din bucătărie cu fetele, iar Maria i-a spus ce a deranjat-o.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Iustina Loghin și ispita Teo s-au apropiat tot mai mult și au făcut show la petrecere

“Nu cred că am zis nimic neadevărat”, a spus Iustina.

“Cam vorbești aiurea”, a adăugat Maria.

“Din punctul meu de vedere așa e pentru mine”, i-a răspuns Iustina.

“Și de ce nu-mi spui mereu în față dacă așa e mereu pentru tine și spui doar când te îmbeți și de ce nu spui în general chestiile astea?”, a întrebat-o Maria.

Iustina i-a explicat Mariei că nu are nimic cu ea și că, din contră, simte că Maria are ceva cu ea. Ea i-a spus Mariei că la început când au venit pe insulă, ea și Maria se înțelegeau foarte bine și brusc Maria nu a mai stat în preajma ei.

“Și multe alte chestii care m-au deranjat. Ai spus că nu sunt asumată”, a mai completat Iustina.

Maria i-a spus Iustinei că la început nu se distra și că nu era ea însăși. Iustina a zis că într-adevăr nu își dă seama mereu ce spune atunci când consumă alcool și acum regretă. Iustina i-a cerut scuze Mariei și a spus că dacă va mai avea ceva de spus despre ea, îi va spune în față.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Dani și Mădălina, protagoniștii unor scene interzise, sub pătură. Ce au surprins camerele

Premieră la Insula Iubirii sezonul 8! Ce urmează: „Pentru prima oară, flacăra ispitei s-a aprins pentru două dintre voi!... Ce a spus Iustina despre seara în care la Insula Iubirii a fost difuzat momentul în care s-a dezlănțuit. Cum a răspuns l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x