Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Dani și Mădălina, protagoniștii unor scene interzise, sub pătură. Ce au surprins camerele

Dani și Mădălina au devenit protagoniștii unor scene interzise, sub pătură. Ce au făcut, în ediția din 13 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8.

Galerie
Camerele de filmat au surprins ce s-a întâmplat între Dani și Mădălina, la Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

După zile întregi în care Dani i-a zis ispiteI Mădălina că nu își poate trăda iubita, pe Maria, cei doi au devenit protagoniștii unor imagini interzise. Camrele de supraveghere au surprins totul, în ediția din 13 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8.

Dani și Mădălina, protagoniștii unor scene interzise, sub pătură. Ce au făcut, în ediția din 13 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8

Nu mai este o noutate faptul că între Dani și ispita Mădălina este o atracție puternică.

„Simt că începe să vadă că iubirea ne orbește și începem să ne mințim singuri. Simt că își dorește mai mult, că are mai multă încredere în el”, a zis la testimonial Mădălina.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Iustina Loghin s-a dezlănțuit și a fost filmată în ipostaze incendiare, la piscină

„El băuse destul de mult în seara respective și mi-a spus să dorm cu el. Mi-a dat voie să fac ce simt și ce vreau eu. Îmi doream să îl văd mai deschid și mai dezinvolt. Mi-am dat voie să fiu mai afectuoasă”, a zis tânăra, în ediția din 13 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8.

Cei doi au devenit tot mai tandri unul cu celălalt și camerele de filmat au surprins scenele fierbinți de sub pătură.

Citește și: Exclusiv | Marcel reacționează la meme-urile cu el de la Insula Iubirii. Momentele savuroase în care își vede replicile celebre

„L-am ghidat, i-am arătat drumul spre fericire”, a zis ispita Mădălina, la testimonial.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 13 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8 ca să vezi ce a urmat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, pe Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Ce reacție a avut Cornel Luchian atunci când a văzut imaginile cu Iustina, la bo... Finala show-ului fenomen Insula Iubirii se vede live la Berăria H. Ispitele sezonului 8 și Radu Vâlcan, printre invitaţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Asia Express, 10 septembrie 2024. Victor Slav și Selina, incident neașteptat! Cuplul a plonjat în lac cu bicicleta
Asia Express, 10 septembrie 2024. Victor Slav și Selina, incident neașteptat! Cuplul a plonjat în lac cu bicicleta Marti, 10.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x