Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ispita Romeo încearcă să se apropie tot mai mult de Maria. "Eu o să fac doar ce simt"

Încă de când s-au întors de la primul Bonfire, Romeo a arătat că este foarte atent la Maria și nevoile ei, întrebând-o dacă dorește să îi pregătească un cocktail.

Galerie
Încă de când s-au întors de la primul Bonfire, Romeo a arătat că este foarte atent la Maria și nevoile ei, întrebând-o dacă dorește să îi pregătească un cocktail. | A1

Maria a observat și ea aceast lucru și a spus că pare că o privește ca un bărbat care începe să se îndrăgostească. Cei doi au discutat, iar Romeo i-a transmis că el simte că ea ar putea fi singura cu care poate dezvolta o adevărată conexiune în casa fetelor.

Ispita Romeo a încercat să se apropie de Maria

După ce i-a povestit mai târziu mai multe despre lucrurile pe care le-a văzut la Bonfire despre Dani, Maria și Romeo au început să vorbească despre indiferența pe care un partener o poate afișa într-o relație.

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 22 iulie 2024. Maria, reacție inedită după ce a văzut ce face partenerul ei pe insulă. Ce au spus fetele

Maria a mărturisit că ea este genul de femeie care preferă să nu se certe și evită conflictele, dar tratează persoana de lângă ea cu indiferență.

A doua zi, când se pregăteau să plece la primul date, Romeo și Maria și-au început dimineața împreună. Ispita a avut să îi transmită un mesaj important.

“Nu mi-e frică de nimic, decât de dragoste”, i-a zis Romeo.

“Cel mai periculos joc”, a răspuns Maria.

Romeo a mai adăugat că dragostea e și frumoasă, dar și periculoasă. Atunci când a întrebat-o dacă a fost vreodată îndrăgostită, Maria a zis că nu știe ce să îi răspundă.

“Poate cred că am fost, Ce-I drept , ieri am fost super dezamăgită de comportamentul lui și eu plâng foarte rar”, a zis Maria.

Romeo a zis că el nu poate să se exteriorizeze așa și să plângă.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 22 iulie 2024. Daiana și Iustina, față în fața cu realitatea. Imaginile de la bonfire care le-au uimit

“Ultima dată când am plâns am fost aici”, a recunoscut Romeo.

Maria se simte dezamăgită de comportamentul lui Dani și ce gândește el despre ea. Concurenta a mai menționat că tot iubitul ei se face de râs și el va fi mai judecat pentru modul în care vorbește despre ea.

Dani a folosit cuvinte urate când a vorbit despre Maria, vorbe pe care aceasta nici nu voia să le mai repete pentru că o râneau.

Romeo a spus că nimeni nu ar trebui niciodată să își vorbească de rău foștii iubiți sau fostele iubite pentru că asta e o dovadă de imaturitate.

Dacă la un moment dat cineva te-a ales și a fost fericit lângă tine, indiferent cu ce ai greșit, nu ar trebui să te vorbească de rău. Maria a fost de-acord cu el și a zis că e surprins că Dani i-a adresat asemenea injurii mai ales că ei formează un cuplu de 5 ani.

“Unei persoane îi vezi fața la sfârșit, nu l-a început”, a zis Romeo.

Maria a zis că nu ar face nimic din răzbunare și va face doar ce simte, dacă va fi să simtă ceva. Ea a recunoscut că nu simte nimic pentru nicio ispită masculină.

“Și-a dat arama prea repedepe față”, a mai adăugat Romeo.

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 22 iulie 2024. Bianca a vizionat imaginile cu Robert. Ce a uimit-o cel mai tare: „E un bărbat ieftin!”

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Motivul pentru care Bianca a declarat că relatia cu Robert s-a încheiat. "Mi-e milă... Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Bianca a simțit că flacăra ispitei s-a aprins pentru ea. Vezi Bonfire-ul integral din A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x