Antena Căutare

Insula iubirii sezon 8, 22 iulie 2024. Bianca a vizionat imaginile cu Robert. Ce a uimit-o cel mai tare: „E un bărbat ieftin!”

In ediția din 22 iulie 2024, Bianca a văzut imagini cu Robert de la Insula Iubirii sezonul 8, iar reacțiile ei au venit imediat.

Galerie
Bianca a văzut la bonfire imagini cu partenerul ei, în ediția 4 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

Bianca și Robert de la Insula Iubirii au venit în emisiune cu siguranța relației lor, însă lucrurile nu par să arate atât de bine precum au spus la filmări, la casting. Iată ce imagini a văzut Bianca cu Robert.

Bianca de la Insula Iubriii, primele imagini cu Robert, la bonfire. Ce a văzut și ce reacții a avut în ediția din 22 iulie 2024

Bianca a avut parte de un bonfire destul de încărcat de reacții și impresii, după ce Robert a avut parte de multe apropieri de ispita Larisa de la Insula Iubirii sezonul 8. Ce a spus despre apropierile lor și despre viața lor intimă:

„Mi s-a părut amuzant. El e lângă o femeie care fumează. Lui nu-i place asta. Mi se pare o femeie care e pusă pe aventură și atât. Nu cred că o cunoștea neaparat. Ca și cum nu și-a făcut fanteziile. Eu sunt o femeie complexă și a avut parte de pasiune”, spune concurenta Bianca la bonfire.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 17 iulie 2024. Andrei și ispita Diandra, discuție privată, retrași pe plajă. Ce și-au destăinuit

Bianca a vorbit despre momentul în care a citit mesajele din telefonul lui Robert:

„Momentul în care am citit ce am citit, știam că ține la mașina aia și i-am avariat-o puțin. Nici nu i s-a spart parbrizul. Când am citti mesajele despre motanii mei și cu femeile. Materialistă nu sunt, mi-a făcut cadou de Crăciun un lănțișor de aur, care are 2 grame de aur. Nu sunt materialistă. L-am făcut să devină bărbat. Trebuie să plătească cina, să dea o floare. Îl văd aici și e total pierdut. Eu am trăit iadul pe pământ, el dacă voia un apartament nou, mâine i-l cumpărau părinții. Au existat multe momente frumoase!”, mai spune ea.

Robert și ispita Larisa au avut parte de momente tandre, chiar și în mare, iar Bianca a comentat imediat imaginile:

„Nu am văzut sărut, ceva intenție, poate. Trebuie să mă adun puțin că efectiv nu-mi găsesc cuvintele. E un bărbat ieftin! E rolul ei, el acceptă. Începe să se piardă pe el. A făcut cu multe alte fetele asta. Relația a dispărut. Nu simt că meritam lucrurile astea”, spune Bianca.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 17 iulie 2024. Atingeri „fierbinți” între Robert și ispita Larisa. Ce băiat a urmat o fată în cameră

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Cum arăta Diandra Doris Moga de la Insula Iubirii în urmă cu 11 ani. Imagini rare cu ispita înainte de intervențiile est... Insula Iubirii sezon 8, 22 iulie 2024. Daiana și Iustina, față în fața cu realitatea. Imaginile de la bonfire care le-au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x