Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Loredana, geloasă pe gestul făcut de Maria pentru Cornel: „Deci... jenant! Nu pot să cred!”

EXCLUSIV | Loredana, act de gelozie în urma gestului pe care l-a făcut Maria pentru Cornel. Ce i-a șoptit ispita cu un gust amar: „jenant”. Vezi ce s-a întâmplat în casa băieților în episodul integral de Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

Galerie
Loredana, geloasă pe gestul făcut de Maria pentru Cornel: „Deci... jenant! Nu pot să cred!” | Antena 1

Se pare că Loredana s-a atașat de Cornel mai mult decât ar fi crezut și tocmai de aceea a încercat să îl convingă să o aleagă pe ea la dream-date, și nu pe Maria, așa cum concurentul s-a gândit inițial.

Suprinzător pentru mulți, ispita a reușit să obțină exact ce a vrut, iar Cornel a decis ca Loredana să fie cea cu care va avea ultimul date.

Cu toate că ispita și-a asigurat locul cel mai important, se poate observa că există câteva lucruri care o deranjează la interacțiunile lui Cornel cu celelalte fete, în special interacțiunile cu Maria.

După ce au discutat despre acest lucru, cei doi s-au decis să meargă la somn, însă un gest făcut de Maria a deranjat-o din nou pe ispită.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Andrei și ispita Eric și-au adresat cuvinte acide la bonfire. Ce s-a întâmplat între ei

Iată ce a făcut Maria încât Loredana să considere că ceea ce face este „jenant”!

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Loredana, geloasă pe gestul făcut de Maria pentru Cornel: „Deci... jenant! Nu pot să cred!”

Loredana și Cornel și-au petrecut timpul pe terasă, iar când s-au retras în camera ispita a ținut să îi șoptească un lucru pe care îl face Maria, dând de înțeles că este deranjată.

Loredana: Ai văzut? Te așteaptă Maria pe scări.

Cornel: Nu cred...

Loredana: Ba da, acum am văzut! Deci... jenant!

Cornel: Rău!

Loredana: Deci nu, nu pot să cred așa ceva.

Cornel: Nici eu.

Loredana: Stai aici ca să aștepte. Să vedem cât așteaptă că-s curioasă.

Cornel: Ești sigură?

Urmărește INTEGRAL Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

Loredana: Da!

Cornel: Ai văzut tu?

Loredana: Da.

Cornel: N-am văzut.

Loredana: Ba da.

La un moment dat Maria coboară și îi întrerupe, drept dovadă că Loredana a avut dreptate. Ispita l-a așteptat pe Cornel însă și-a pierdut răbdarea văzând că nu mai vine.

„Tu! Unde ai fost?” s-a adresat Maria către Flori încercând să pară că pe ea ar fi așteptat-o.

Cornel s-a retras la el în cameră, lăsându-le pe fete singure, însă Maria a ținut să-l mai urmărească puțin.

Vezi continuarea imaginilor nedifuzate la TV din Casa Băieților în EXCLUSIVITATE și INTEGRAL, doar în categoria de INSULA PLUS, din AntenaPLAY!

Urmărește INTEGRAL Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Dani și ispita Alin s-au confruntat la bonfire. Ce a spus despre planul „secret” al Mariei

Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Andrei și ispita Eric și-au adresat cuvinte acide la bonfire. Ce s-a întâmplat î... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ultimul sfat pe care Marcel i l-a dat Mariei înainte să-și spună adio. Ce cadou i-a făcu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor Joi, 12.09.2024, 16:47
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x