Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Andrei și ispita Eric și-au adresat cuvinte acide la bonfire. Ce s-a întâmplat între ei

Andrei și Eric s-au văzut la bonfire pentru a discuta despre Cristina. În ediția 19 din sezonul 8 Insula Iubirii, soțul concurentei și ispita masculină și-au adresat replicii acide chiar în fața camerelor de filmat.

Galerie
Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Andrei și ispita Eric și-au adresat cuvinte acide la bonfire. Ce s-a întâmplat între ei | antena 1

O confruntare de zile mari a avut loc în ediția 19 din sezonul 8 Insula Iubirii, de pe 26 august 2024. Andrei a fost pus față în față cu ispita Eric, bărbatul care a reușit să o cucerească pe Cristina în Thailanda.

După ce a descoperit că soțul ei trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Diandra, concurenta s-a apropiat mai multe de Eric. Acesta i-a demonstrat că o poate face fericită și o poate înțelege, fapt care a motivat-o pe Cristina să „încalce” limitele cu el.

Ispita masculină și-a făcut apariția la un bonfire special pentru a-i transmite lui Andrei câteva informații despre soția lui. Prezenta bărbatului l-a deranjat pe concurent. Acesta și-a ținut sub control cu greu nervii.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 14 august 2024. Romeo Vasiloni a pregătit o surpriză pentru Cristina, dar ceva neașteptat s-a întâmplat

„Am ajuns la o concluzie, că sunt foarte împăcat. M-am gândit la toate lucrurile, dacă sunt egoist sau malefic, și consider că nu am fost egoist. Merit ceea ce mi se întâmplă și prost aș fi să dau cu piciorul”, a spus Andrei înainte să îl vadă pe Eric.

Cum a jignit-o Andrei pe Cristina la ceremonia focului cu ispita Eric în ediția 19 Insula Iubirii sezonul 8, de pe 26 august 2024

Odată ce s-a așezat lângă el, ispita masculină a trecut direct la subiect. Eric i-a spus lui Andrei că soția lui, Cristina, nu înțelege de ce concurentul a început o altă relație în Thailanda: „Nu își vedea viitorul fără tine. I-ai frânt inima de multe ori aici, în emisiune. Relația voastră era perfectă din punctul ei de vedere, ea a avut tot”.

„A avut tot din punct de vedere material, să ne înțelegem. Nu-i lipsea nimic”, a răspuns Andrei.

„Andrei stă la Cristina în casă”, a mai zis Eric.

„Deci fii atent. Casa aia e construită pe banii mei și cu mâinile mele de jos și până sus. Tot ceea ce era acolo era iarbă. Ea își trăia viața liniștită cu confortul pe care îl avea, iar Andrei era un nimic din punct de vedere al iubirii. Ascultă-mă, m-am dat peste cap ca să o iubesc. Femeia asta m-a făcut de mii de ori să o urăsc! Pe Cristina aș da-o celui mai mare dușman al meu! I-am zis că atunci când o să mor, o să mor nefericit”, a mai adăugat concurentul.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Cristina și Eric s-au sărutat pasional minute în șir, iar ea a renunțat la verighetă

Andrei a mai scos la iveală și cuvintele pe care soția lui i le-a spus înainte de Insula Iubirii. Se pare că aceasta i-a promis loialitate și iubire, chiar dacă va pica în ispită. Între cei doi au urmat schimburi de replici dure, chiar în fața lui Radu Vâlcan.

„Ascultă-mă, nu deveni orb!”, i-a mai zis Andrei lui Eric.

„Ea a trecut cu greu peste, acum e în faza de acceptare, încă are sentimente pentru tine, dar e scârbită de tine și de cum ai putut să procedezi. Pentru că tu erai Universul ei!”, i-a mai mărturisit ispita masculină.

„Scârbită a fost mereu de mine, nu-mi oferă nimic, mă contrazici pe mine în relația și viața mea. Mă cerți acum că sunt prost ca bărbat”, a mai adăugat Andrei, după ce Eric i-a vorbit despre atitudinea greșită pe care a avut-o față de Cristina.

„Ai venit să o testezi pe ea și ai picat tu în ispită. Tu ești o persoană geloasă!”, a evidențiat ispita masculină.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Iustina a fost pusă față în față cu trei ispite. Ce a putut să spună tânăra desp... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Loredana, geloasă pe gestul făcut de Maria pentru Cornel: „Deci... jenant! Nu pot să cre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor Joi, 12.09.2024, 16:47
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x