Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Motivul pentru care Maria nu a plâns și nu a strigat după Dani atunci când l-a văzut pe plajă

În materialel nedifuzate de Insula Iubirii Plus, fetele au povestit ispitelor masculine rămase în casă despre cum a decurs date-ul cu ceilalți băieți și despre faptul că și-au văzut partenerii pe plajă.

Galerie
După ce date-ul pe catamaran a avut un final tragic, cu Simona leșinând după ce l-a strigat pe Claudiu și Cristina plângând în hohote după Andrei, fetele s-au întors pe insula lor. | A1

După ce date-ul pe catamaran a avut un final tragic, cu Simona leșinând după ce l-a strigat pe Claudiu și Cristina plângând în hohote după Andrei, fetele s-au întors pe insula lor.

Maria i-a explicat Daianei de ce nu s-a scandalizat atunci când l-a văzut Dani pe plajă

La o discuție în bucătărie, Daiana și Maria au vorbit despre cele întâmplate pe barcă. Daiana a spus că Simona i se pare falsă și că nu avea cum să leșine doar pentru că l-a văzut pe Claudiu vorbind pe plajă cu Ana Maria.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8, 30 iulie 2024. Flacăra ispitei s-a aprins pentru Iustina. Cum a reacționat tânăra: „Mai durează mult?”

Daiana și Maria, împreună cu Iustina au fost foarte liniștite când și-au văzut iubiții. Maria a și spus pe catamaran că nu are rost să o filmeze camerele că ea nu are nicio reacție. Daiana l-a strigat pe Rareș și și-au trimis amândoi pupici, iar Iustina a preferat să se păstreze calmă și doar s-a uitat la Cornel.

Urmărește INTEGRAL Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

Daiana a întrebat-o la masă în bucătărie cum de ea a putut să se păstreze calmă atunci când a văzut că Dani Boy era la date tot cu Mădălina, cea care pare să fie preferata lui.

Maria a zis că scopul era ca această experiență să le facă la psihic pentru a scoate cât mai multe reacții din partea lor. Daiana a zis că e ciudat că fetele s-au supărat pentru că era normal ca iubiții lor să fie pe insulă cu câte o ispită pentru că era normal să facă acele activități, fie că vor, fie că nu.

Citește și: Insula Iubirii, sezon8, 30iulie2024. Un bărbat cu mască și-a făcut apariția pe Insula băieților: „Ne gândeam că e iar o eliminare”

Maria i-a povestit Daianei că ea deja a încercat să accepte adevărul și și-a dat seama că urmează greul din momentul în care Dani a zis că o să fie unul dintre cei trei ispiți și că se topea după ispitele feminine atunci când a făcut cunoștiință cu ele.

“Eu știu ce urmează. Mă aștept la rău, nu mă aștept la bine. Eu cu Maluma nu am treabă. Îi mulțumesc doar că a fost lângă mine și atât. Eu i-am zis și lui, am purtat o discuție”, a spus Maria.

Maria a continuat spunând că ea l-a pus la punct pe ispita Marcel și i-a zis că îi mulțumește că a fost și este în continuare alături de ea, dar gândul ei se îndreaptă oricum în continuare la Dani cu care are o relație. Concurenta vrea să vadă ce va face iubitul ei pe insula băieților, ea fiind convinsă că apropierea dintre Dani și ispita Mădălina va ajunge la alt nivel.

Urmărește INTEGRAL Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

“Eu momentan vreau să aflu despre relația mea mai mult de-atât. Vreau să îl văd pe al meu ce face, ce zice, cum se comportă”, a mai spus Maria.

Concurenta a mai explicat că Maluma își dorește ca apropierea lor să se transforme într-o relație, timp în care Maria îl vede doar ca pe un amic.

Maria a mai spus că ea își dorește să continue relația cu Dani, dar dacă el va face ceva cu o ispită ce pe Maria ar deranja-o, atunci ea s-ar despărți de el, dar nu l-ar putea ierta.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8, 30 iulie 2024. Fetele și-au văzut partenerii pe plajă cu ispitele: „Ăla e Andrei?” Cum au reacționat

Insula Iubirii, sezon 8, 30 iulie 2024. Flacăra ispitei s-a aprins pentru Iustina. Cum a reacționat tânăra: „Mai durează... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Diandra, contrariată după momentul revederii cuplurilor: „Mie nu îmi venea să cred”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x