Antena Căutare

Insula Iubirii, sezon 8, 30 iulie 2024. Flacăra ispitei s-a aprins pentru Iustina. Cum a reacționat tânăra: „Mai durează mult?”

Flacăra ispitei s-a aprins din nou pe Insula fetelor. Iustina vede niște imagini dureroase cu logodnicul său și anumite ispite. Aceasta ia imediat o decizie.

Galerie
Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor | Antena 1

Pe Insula fetelor s-a aprins din nou flacăra ispitei. Înainte de a ajunge la ceremonia focului, fetele își dau cu părerea pentru care dintre ele s-a aprins flacăra ispitei.

„Poate fi pentru al meu că am vorbit urât de el”, susține Iustina. „Poate s-a supărat.”

„Mă aștept la ce-i mai rău”, a declarat ea. „Tot ce-i frumos se termină repede. (...) Prefer să văd aici realitatea decât să merg acasă cu el și să-mi greșească acolo.”

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 29 iulie 2024. Ce a povestit Cristina despre începuturile relației cu Andrei: „A mai făcut o dată asta”

Insula Iubirii, sezon 8, 30 iulie 2024. Flacăra ispitei s-a aprins pentru Iustina. Cum a reacționat când a văzut imaginile: „Nu mai pot să văd!”

„În vila voastră s-a aprins din nou flacăra ispitei”, le anunță Radu Vâlcan. „Pe Insula partenerilor voștri s-au întâmplat lucruri sau, mai exact au avut loc săruturi pasionale.”

„Iustina, în această seară, flacăra ispitei s-a aprins pentru tine”, a declarat Radu Vâlcan.

„Nu cred”, a spus tânăra.

„Pe capete cad ăștia, frate!” spune Simona.

„Eu sunt în stare de șoc”, declară Iustina. „Aștept să văd imaginile. Sunt pregătită.”

Fetele văd ce s-a întâmplat în vila băieților între Cornel și ispitele feminine, mai întâi cu Maria, iar apoi cu Lala, dar și cu Loredana.

„Noi suntem cam la fel. Avem multe în comun”, i-a spus Cornel Mariei la date, ceea ce a făcut-o pe Iustina să zâmbească.

Însă ceea ce a auzit după ce au fost oprite camerele nu i-a mai plăcut Iustinei: „Nu știu. Nu-l recunosc. Prea deschis. El nu e așa. Cu mine e, nu mă așteptam să fie așa și cu alte persone. (...) Nu-mi place ce văd.”

„A spus la un moment dat că sunt asemănători”, spune Radu Vâlcan.

„Da, cred că la corp”, răspunde Iustina.

Citește și: Bianca şi Robert au părăsit aseară Insula Iubirii, într-o ediţie lider de audienţă. Diseară, o nouă limită va fi încălcată

„Pe mine nu mă lasă să mă îmbrac așa, dar lui îi plac femeile care se îmbacă cu rochii scurte și decoltate”, declară Iustina.

„Doresc să mai văd și alte imagini”, continuă ea. „Doresc să mă conving.”

Iustina a auzit declarația Larisei despre ce s-a întâmplat în piscină: „E adevărat.”

„Mi s-a confirmat răspunsul la o întrebare pe care eu o aveam de foarte mult timp”, a declarat Iustina, după ce a văzut imaginile cu Lala și Cornel. „Eu când l-am cunoscut pe Cornel, el vorbea cu Roberta, cu care și eu țin legătura.”

„Mi-a spus: <<Uite, te-am ales pe tine pentru că în tine am văzut altceva. Pot să îmi formez o familie.>> Și toate lucrurile acestea pe care în Roberta nu le vedea”, continuă Iustina. „Este un fals.”

„Mi-a zis tot timpul că doar umbla cu ea și atât, iar acum o declară o iubire mare de-a lui”, mai spune tânăra. „Omul ăsta nu are ce căuta lângă mine. Îmi făceam grii că ma vorbit urât de el. (...) În tot acest timp am trăit o minciună cu el.”

Imaginile cu logodnicul ei și Loredana în apă au tulburat-o enorm pe Iustina: „Mai durează mult? (...) Nu mai pot să mă uit, nu mai vreau să le văd. este jenant! Eu nu cred așa ceva. (...) Eu cred că sunt în stare de șoc acum, nu pot să reacționez deloc. Nu cred așa ceva! (...) Ce om josnic.”

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Ce imagini a publicat Robert Braia în online, după ce Bianca Mitroi a spus că nu i-a oferit flori

„Eu îl cunosc pe Cornel, îl cunosc cel mai bine. Cum a văzut că nu sunt camere, s-a dus!” declară Iustina. „Nu mă așteptam din partea lui Cornel să facă asta. (...) Eu îl iubesc pe el și uite ce mi-a făcut. M-a adus aici să-și bată joc de mine.”

Iustina și-a scos inelul de logodnă de pe deget și a plecat în lacrimi de la ceremonia focului.

„Nu meriți să-l mai port. Ceea ce ai făcut tu este de neiertat, Cornel”, îi transmite Iustina. „Între noi s-a terminat tot în acest moment.”

„Vreau să-i trimit inelul”, mai spune ea. „În această seară, relația s-a încheiat. Am trăit un an în minciună.”

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert a făcut un gest demn de o relație după ce Lala a început să plângă din cauza eliminării lui

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii, sezon8, 30iulie2024. Un bărbat cu mască și-a făcut apariția pe Insula băieților: „Ne gândeam că e iar o ... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Motivul pentru care Maria nu a plâns și nu a strigat după Dani atunci când l-a văzut pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x