Antena Căutare

Bogdan a făcut o criză de nervi uriașă și a devenit VIOLENT! Concurentul s-a certat cu Ionuț și a dat cu pumnul! „Ești bolnav”

Bogdan pare o mică altecarție verbală cu Ionuț. Concurentul nu consideră că Hannelore face ceva greșit cu ispita Andi, chiar dacă cei de pe insulă îi spun contrariul!

Bogdan pare o mică altecarție verbală cu Ionuț. Concurentul nu consideră că Hannelore face ceva greșit cu ispita Andi, chiar dacă cei de pe insulă îi spun contrariul!

La casting, Hannelore și Bogdan pozau în cuplul perfect. Între timp, după câteva zile petrecute pe „Insula iubirii”, la vile separate și în preajma ispitelor, lucrurile par să se schimbe radical. Hannelore a fost surprinsă tot mai des în preajma lui Andy, iar gesturile lor tandre au trădat o apropiere bazată pe atracție și pe dorință.

Când a fost confruntat cu ispita masculină care pare să fi câștigat inima frumoasei Hannelore, Bogdan a părut să se enerveze și să nege faptele aflate, apoi a revenit la vila băieților.

„Nu mă interesează părerea nimănui”, a țipat concurentul nervos, deși argumentele ispitelor și a concurenților de la vila băieților sunt destul de puternice.

Radu a luat decizia să pună niște imagini scoase din context. Dar pe mine nu mă interesează părerea nimănui, cât timp are brățara la mână înseamnă că nu s-a întâmplat nimic”, și-a apărat Bogdan iubita.

„Dacă asta va fi decizia la final, asta e! Dacă ea decide să ne despărțim asta e! Ești bolnav la cap, pricepi doar ce vrei! Nu mai spune așa, dacă știi că nu îmi place”, s-a certat Bogdan cu Ionuț, dând chiar cu pumnul în masă și devenind violent. Ce a urmat?

Imagini INTERZISE. Schimbare de roluri pe ”Insula Iubirii”. O concurentă seduce o ispită!... Bogdan primește o lovitură CRUNTĂ! Concurentul este în stare de ȘOC! Ce a făcut Hannelore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x