Antena Căutare

Bogdan primește o lovitură CRUNTĂ! Concurentul este în stare de ȘOC! Ce a făcut Hannelore

Bogdan revede imaginile cu Hannelore și Andi, după ce toată lumea a încercat să îl convingă de faptul că între iubita lui și ispita masculină s-a născut o aventură!

Bogdan revede imaginile cu Hannelore și Andi, după ce toată lumea a încercat să îl convingă de faptul că între iubita lui și ispita masculină s-a născut o aventură!

Noaptea cu numărul zece aduce un adevăr crunt pentru concurenții de la „Insula iubirii”. Ceremonia focului și confruntarea cu ispita Andi l-au făcut pe Bogdan să se piardă cu firea și să se enerveze cumplit.

Revenit la vila băieților, concurentul a fost nevoit să asculte părerile ispitelor feminine și a celorlalți concurenți despre Hannelore.

Concurentul nu consideră că iubita face ceva greșit cu ispita Andi, chiar dacă cei de pe insulă îi spun contrariul! În dorința sa nebună de a se apăra, Bogdan se pierde cu firea și devine tot mai aprins și mai violent, mai ales în dialog cu Ionuț.

Bogdan revede imaginile cu Hannelore și parcă ideea că o va pierde pe iubita sa prinde tot mai mult contur. Când aude, de trei ori, cum aceasta mărturisește că își consideră partenerul inferior, concurentul izbucnește nervos și dă cu pumnul în canapea.

Privind în gol, Bogdan nu mai pare la fel de sigur de fidelitatea iubitei sale...Ce a urmat?

Bogdan a făcut o criză de nervi uriașă și a devenit VIOLENT! Concurentul s-a certat cu Ionuț și a dat cu pumnul! „Ești b... Ionuț a dat cărțile pe față și a dezvăluit TOTUL! Ce decizie neașteptată a luat Mirela! „O să vedeți că...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x