Antena Căutare

Atingeri, sărutări și momente FIERBINȚI la „Insula iubirii”! Apar cupluri noi și imaginile sunt interzise minorilor

Fisurile din cuplu parcă lasă tot mai mult loc ispitirii, iar simpla prietenie se transformă în atracție și apoi în iubire.Trecutul dureros a lăsat loc unui prezent în care doar plăcerea mai contează. „Insula iubirii” oferă concurenților mirajul unei fericiri perfecte, din care gândul la partener devine doar o simplă amintire.

Fisurile din cuplu parcă lasă tot mai mult loc ispitirii, iar simpla prietenie se transformă în atracție și apoi în iubire. Trecutul dureros a lăsat loc unui prezent în care doar plăcerea mai contează. „Insula iubirii” oferă concurenților mirajul unei fericiri perfecte, din care gândul la partener devine doar o simplă amintire.

În cea de-a unsprezecea noaptea de pe „Insula iubirii”, concurentele au renunțat la numeroase inhibiții. Minitelul este cucerit de dorințe, pasiuni și atracții, iar fetele tăriesc clipe tot mai intense.

Nici la vila băieților spiritele nu sunt mai liniștite. Iulian pare tot mai apropiat de ispita Irina, dar declară că nu își dorește să treacă la un alt nivel cu tânăra care l-a cucerit. Se pare că despărțirea de Marinela e încă un eveniment prea recent.

Nici Marinela nu trece ușor la un alt nivel cu ispita masculină Cristi de la „Insula iubirii”. Chiar dacă i se citește dorința în ochi, concurenta păstrează totuși o distanță. Ce anume o face să nu se lase pradă pasiunii pentru Cristi? Frica cea mai mare a acesteia iese la iveală într-o discuție mai intimă cu acesta.

„Mi-ai dat impresia că ești pește, că te ocupi cu asta. Asta dai impresia, după cum vorbești și după ce gesturi ai.

Atingeri, sărutări și momente FIERBINȚI la „Insula iubirii”! Apar cupluri noi și imaginile sunt interzise minorilor

Eu sunt obișnuită cu genul ăsta de persoane din cauză că asta am văzut la Brăila”, a mărturisit concurenta. Iar detaliile ce au urmat sunt de-a dreptul incredibile. Se pare că fostul iubit al tinerei, Iulian, ar fi vrut să se facă pește.

Între timp, Iulian s-a strecut în camera ispitei Irina, așa că Dana a ajuns colegă de dormitor cu Răzvan. Caută acesta o relație cu ispita?

Seara trece, iar Mari rămâne fără colega de cameră, Cati. În locul ei vine Cristi și jocurile de flirt din pat încep să apară între cei doi. Dorința pierde pas cu pas lupta cu rațiunea, semn că cei doi formează un cuplu.

Mirela, iubita lui Ionuț, s-a bucurat de o zi întreagă în compania lui Mircea și cei doi au decis să încerce niște senzații tari. S-au dat cu o praștie înaltă, apoi au făcut bungee jumping.

„A fost ca un pansament pentru mine”, a mărturisit concurenta fericită de momentele de adrenalină.

Atingeri, sărutări și momente FIERBINȚI la „Insula iubirii”! Apar cupluri noi și imaginile sunt interzise minorilor

La casting, Hannelore și Bogdan pozau în cuplul perfect. Între timp, după câteva zile petrecute pe „Insula iubirii”, la vile separate și în preajma ispitelor, lucrurile par să se schimbe radical. Hannelore a fost surprinsă tot mai des în preajma lui Andy, iar gesturile lor tandre au trădat o apropiere bazată pe atracție și pe dorință.

Când a fost confruntat cu ispita masculină care pare să fi câștigat inima frumoasei Hannelore, Bogdan a părut să se enerveze și să nege faptele aflate, apoi s-a întors la vila băieților.

„Nu mă interesează părerea nimănui”, a țipat concurentul nervos, deși argumentele ispitelor și a concurenților de la vila băieților sunt destul de puternice.

Atingeri, sărutări și momente FIERBINȚI la „Insula iubirii”! Apar cupluri noi și imaginile sunt interzise minorilor

„Radu a luat decizia să pună niște imagini scoase din context. Dar pe mine nu mă interesează părerea nimănui, cât timp are brățara la mână înseamnă că nu s-a întâmplat nimic”, și-a apărat Bogdan iubita.

„Dacă asta va fi decizia la final, asta e! Dacă ea decide să ne despărțim asta e! Ești bolnav la cap, pricepi doar ce vrei! Nu mai spune așa, dacă știi că nu îmi place”, s-a certat Bogdan cu Ionuț, dând chiar cu pumnul în masă și devenind violent.

Imaginile compromițătoare cu Hannelore au fost văzute de toți băieții de la Purimuntra, iar Bogdan a trecut de la siguranță la nervi și șoc, dând cu pumnul în canapea.

„El întotdeauna mi-a fost inferior”, a spus Hanne de trei ori în filmare și toți au văzut clar cum între concurentă și Andi chiar există o legătură aparte, bazată pe atracție.

A venit rândul Mirelei să afle detalii incredibile despre iubitul său, Ionuț.

Mirela vede imaginile cu iubitul ei și Nicoleta de la ședința foto, în care ispita extrem de sumar îmbrăcată. Concurenta află și câteva secrete despre Ionuț, pe care doar le bănuia!

Atingeri, sărutări și momente FIERBINȚI la „Insula iubirii”! Apar cupluri noi și imaginile sunt interzise minorilor

Ionuț a părut că se bucură din plin de prezența Nicoletei și, întrebat cum arată ispita perfectă, Ionuț a dezvăluit detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Acesta a mărturisit că dacă i se va propune invitația, atunci cu siguranță va accepta să devină ispită într-un sezon nou.

Practic, încă o dată iese la iveală dorința lui tot mai puternică de a se afirma și de deveni celebru. Să fie oare acesta adevăratul motiv pentru care a venit la „Insula iubirii”?

„Cred că m-aș descurca sigur cu brio, mai bine decât au făcut-o alții. Și sunt ferm convins că o să fiu bogat în seamă”, a mai adăugat acesta.

„Felicitări, o să aveți o ispită în sezonul următor. Am și eu planul meu la final, o mică răzbunare, o să vedeți”, a fost reacția Mirelei. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că este o femeie singură și că nu se mai consideră într-o relație cu Ionuț! Oare va alege să fie cu Mircea? Rămâne de văzut! Timpul trece și parcă încep să se prevadă tot mai multe despărțiri, dar și apariția unor cupluri noi!

Andi și Hannelore au parte de o întâlnire privată. Cei doi învață un dans thailandez, iar privirile dintre ei seamănă cu cele ale adolescenților îndrăgostiți. Bogdan, iubitul concurentei, își plânge amarul pe insula băieților.

Atingeri, sărutări și momente FIERBINȚI la „Insula iubirii”! Apar cupluri noi și imaginile sunt interzise minorilor

Hannelore pare să lupte tot mai mult cu sentimentele pe care le are și atracția dintre cei doi devine tot mai evidentă. Privirile lungi, atingerile în care se ascund mici urme de flirt și vorbitul din priviri îi cam dau de gol pe cei doi. Un gest surprins de camerele ascunse a scos adevărul la iveală!

Radu Vâlcan aduce vești noi pentru concurenții de la Purimuntra, iar Ionuț primește se confruntă cu o situație complet neașteptată.

Se pare că Mirela se simte o femeie frumoasă, dând senzația că este îndrăgostită. Mai mult decât atât, ea pare să ia tot mai mult în calcul despărțirea de Ionuț și apropierea de ispita Mircea. Din ipostaza de bărbat sigur pe forțele sale, concurentul dă acum semne că ar fi nesigur de relația pe care o are cu Mirela.

Radu Vâlcan aduce noi imagini pentru băieți, dar de data asta compromițătoare. Distracția este la ea acasă pe insula fetelor. Prin intermediul unui joc, concurentele și ispitele masculine se dezbracă de inhibiții și atingerile devin tot mai periculoase...

Iar ceea ce urmează aduce răsturnări de situație la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Urmărește următoarea ediție a emisiunii „Insula iubirii” duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Ionuț a dat cărțile pe față și a dezvăluit TOTUL! Ce decizie neașteptată a luat Mirela! „O să vedeți că...”... Hannelore și ispita Andi, prinși în fapt și nu mai pot da înapoi! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x