Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Observator Sport

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Dualitatea, cel mai mare păcat de la Insula iubirii! Geanina și Costas au plătit un preț scump! Ce s-a întâmplat în episodul 21 din sezonul cinci al emisiunii Insula iubirii

Aventura continuă în Thailanda și acesta este momentul adevărului pentru Geanina!

Aventura continuă în Thailanda și acesta este momentul adevărului pentru Geanina!

Concurenta se declară fericită că a scăpat de Costas și spune că aceasta este cea mai bună soluție pentru toată lumea.

„Nu m-am mai simțit așa de bine de doi ani, mă simt așa de liberă”, a declarat ea.

INSULA IUBIRII. 8 SEPTEMBRIE 2019. După o relație scurtă cu Andi, ce s-a încheiat brusc, George s-a dovedit un pansament după despărțirea de Andi.

„Totul e foarte simplu cu ea, unde o pui acolo stă”, a declarat totuși ispita masculină, semn că nu i-a fost greu s-o cucerească.

O nouă zi începe la Insula Iubirii și DORMI, dar Geanina nu pare să reacționeze prea bine. Deși zâmbește și ascultă dorințele ascunse ale Denisei, gândul parcă îi stă în altă parte.

INSULA IUBIRII. 8 SEPTEMBRIE 2019. Teodora investighează problema și află că Geo încă îl iubește pe Andi.

„O fi posibil să te îndrăgostești de două ori în trei săptămâni?!”, a întrebat în mod retortic Geanina, la discuția cu Teodora.

Timpul scurt până la plecare o face pe Geanina să iasă rapid în întâmpinarea lui George. Dar când rămâne cu fetele, concurenta iar se gândește la Andi și face comparații.

INSULA IUBIRII. 8 SEPTEMBRIE 2019. Noaptea a devenit fierbinte între cei doi și când au început să devină fierbinți lucrurile, iată că și-a făcut apariția Denisa în dormitor, într-o ținută sexy și provocatoare. Concurenta spera la o noapte fierbinte cu Andi, așa că a avut grijă să se pregătească din plin!

Când a plecat și cei doi porumbei au rămas iar singuri, Geanina a uitat de dorințele ascunse și s-a culcat.

INSULA IUBIRII. 8 SEPTEMBRIE 2019. A doua zi, cei doi au mers la un dreamdate la un parc de distracții și au avut parte de momente speciale. Noaptea, când au ajuns să fie singuri, lucrurile parcă au devenit ceva mai fierbinți. Sărutări patimașe, masaj fierbinte și jocuri erotice menite să incite imaginația partenerului, cam așa s-ar rezuma noaptea celor doi, care au ales apoi să doarmă. Oare Geanina se gândește în continuare la Andi?

Geanina își dă totuși seama că încă ține la Andi, mai ales atunci când el pleacă la date cu Denisa, la Insula iubirii.

INSULA IUBIRII. 8 SEPTEMBRIE 2019. Când Andi s-a întors de la date, Geanina a părut mai fericită ca niciodată! A încercat să îi capteze atenția lui Andi, dar parcă în zadar. A preluat inițiativa și a încercat să fie mai aproape de ispita mult dorită, dar Denisa și-a făcut iar apariția în preajmă!

Totuși, Geanina obține totuși promisiunea că Andi nu o va evita, după emisiune.

INSULA IUBIRII. 8 SEPTEMBRIE 2019. A venit și momentul în care ispitele masculine și-au luat la revedere de la concurentele de la Insula iubirii. Bărbații și-au făcut bagajele și au plecat, dar nu înainte de a clarifica anumite lucruri.

Geanina a stat de vorbă cu George și acesta i-a dat numeroase sfaturi pentru a trece mai bine peste despărțirea de Costas. Geanina, când a văzut că ispitele masculine pleacă, a izbucnit în plâns, lăsându-l pe Andi să plece și astfel, pierzând șansa să își schimbe destinul.

INSULA IUBIRII. 8 SEPTEMBRIE 2019. Răsturnare de situație! Costas începe să fie tot mai insistent cu Nicoleta și îi spune că are planuri mari cu ea, inclusiv acela de-a face un copil.

Doar că ispita, vicleană și dorind să vadă care este adevărata intenție a acestuia, a mințit că ea are deja un copil! Costas a părut uimit, dar a jucat jocul seducției până la capăt. La un moment dat, ispita a început să devină tot mai distantă, iar Costas a devenit defensiv, reacționând urât la răceala manifestată de Nicoleta.

„Planul meu este să îl văd la bonfire, de față cu Geanina”, a mărturisit ispita planul secret pe care l-a pus la cale.

Costas simte schimbarea și profită de ultimele ore petrecute cu ispita pentru a se convinge de sentimentele femeii pe care a pus ochii.

INSULA IUBIRII. 8 SEPTEMBRIE 2019. Concurentul nu a renunțat la planul lui de cucerire și a continuat să încerce să o seducă pe ispita Nicoleta. Mai mult decât atât, Costas se declară tot mai sigur pe decizia de a renunța definitiv la Geanina.

Până în ultima clipă petrecută alături de Nicoleta, Costas a luptat pentru obținerea unei garanții că relația lor va continua acasă!

INSULA IUBIRII. 8 SEPTEMBRIE 2019. „A fost o minciunică, nu am copil”, i-a zis Nicoleta bărbatului, care a părut extrem de relaxat. Costas i-a mărturisit că o să-i fie dor de ea. Dar urmează marea surpriză!

Când rămâne singur cu băieții, Costas aduce parcă elogii Nicoletei și jigniri cumplite Geaninei! Pare să fie tot mai convins de decizia sa:

„Eu când iau o decizie, chit că mor, că mă îngrop, plec! Nu mă mai întorc, dacă am luaat o decizie”, a declarat concurentul de la Insula iubirii.

A venit și cel mai așteptat moment al serii: ceremonia focului, la care participă Geanina și Costas!

INSULA IUBIRII. 8 SEPTEMBRIE 2019. Geanina, deși anunțase că nu regretă decizia de-a scăpa de Costas. Apoi a dat semne că ar da înapoi, menționând că între ea și Andi nu a fost nimic! Costas s-a simțit într-un loc privilegiat, sigur pe sentimentele iubitei sale. A declarat că nu crede în vorbele Geaninei.

„Nu cred că o persoană care iubește se îndrăgostește peste noapte de altcineva”, a declarat Costas, încercând s-o atace pe Geanina. Dar fără să își dea seama, Costas ajunge victima propriilor sale vorbe, atunci când este întrebat despre relația cu Nicoleta!

Apoi, când a fost întrebat dacă i-a propus Nicoletei să întrețină relații intime, concurentul a negat cu vehemență! Și-a jurat iubirea, ba chiar a băgat și mâna în foc pentru Geanina!

INSULA IUBIRII. 8 SEPTEMBRIE 2019. Au ieșit la iveală tot felul de informații, de la modul în care Costas a mințit și până la detalii legate de infidelitățile sale!

Și când minciunile au atins apogeul la ceremonia focului, Radu Vâlcan a chemat-o pe Nicoleta pentru a clarifica situația!

INSULA IUBIRII. 8 SEPTEMBRIE 2019. Prins la mijloc între Nicoleta și Geanina, Costas a încercat din răsputeri să se apere, să găsească scuze și explicații pentru a ieși bazma curată din această situație.

„Viața ne învață, greșelile ne învață”, a încercat el să scape din situația dificilă de-a fi pus în fața tuturor minciunilor.

Costas și Geanina au decis să plece separat în România. Cei doi concurenți consideră că le va fi mai bine departe unul de celălalt.

Rămâne de văzut în ce măsură cei doi vor respecta această decizie, pe termen lung.

NE REVEDEM DUMINICĂ, 15 SEPTEMBRIE, DE LA ORA 20:00, LA ANTENA 1, PENTRU ULTIMA EDIȚIE A EMISIUNII INSULA IUBIRII, SEZONUL 5!

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro