Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 12 august 2024. Maria a rămas fără cuvinte când a văzut ce face Dani cu ispita Mădălina. Ce a urmat

Maria a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce face Dani, iubitul său, cu ispita Mădălina. Concurenta a răbufnit, în ediția din 12 august 2024 a emisiunii Insula iubirii sezonul 8.

Galerie
Maria a izbucnit în lacrimi în ediția din 12 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

În ediția 13 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, difuzată pe 12 august 2024, Maria a fost bulversată de imaginile pe care le-a văzut la bonfire cu Dani și cu ispita Mădălina. Cu lacrimi în ochi, concurenta a răbufnit atunci când a auzit vorbele pe care a putut să le spună partenerul ei, pe cealaltă insulă. Camerele de filmat au surprins totul.

Maria a rămas fără cuvinte când a văzut ce face Dani cu ispita Mădălina. A răbufnit și a plâns în ediția din 12 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8

În cadrul unui bonfire, Radu Vâlcan a prezentat concurentelor noi imagini cu partenerii lor, de pe insula cealaltă. Maria a fost uluită atunci când a văzut momentele de apropiere dintre Dani și ispita Mădălina. Acoperiți de spumă, cei doi nu s-au ferit să își arate atracția unul față de celălalt, în piscină.

„Nu știu ce să zic, mă șochează în continuare. Limbajul lui e…Nu știu cu ce să încep. Mă șochează, mă lasă fără cuvinte”, a fost reacția tinerei, după ce a văzut filmările cu iubitul său.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 12 august 2024. Daiana a citit lista de reguli impuse iubitului său, Rareș. Ce a zis Radu Vâlcan

„Se vede în continuare că este neasumat. Este neasumat, din momentul în care el s-a dus în spumă s-a ferit. Dacă era să nu se ferească, atunci făcea de toată lumea, și cu camerele”, a fost de părere Maria, rănită de ceea ce a văzut.

„Hai să vedem dacă este neasumat în următoarele imagini”, a zis Radu Vâlcan.

Noi imagini s-au difuzat pe tabletă și, de fiecare dată, s-a putut observa cât de atras se simte Dani de ispita Mădălina.

Un moment care a rănit-o cu adevărat pe Maria a fost atunci când l-a auzit pe Dani făcând o confesiune dureroasă despre trecutul lor împreună.

„Când stăteam cu bunicii ei și le dădeam de mâncare nu a simțit că m-a iubit. Mi-am distrus trei ani de viață și vii acum, după toate greutățile, și vii să spui că nu te-am iubit”, a zis Dani ispitei, în timp ce stăteau în dormitor.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 8. Ce înseamnă ”chulo”, cuvântul folosit de ispita Marcel pentru a își descrie stilul

Vorbele au rănit-o pe Maria și concurenta cu greu și-a mai putut stăpâni lacrimile: „Mi-a fost greu cu bunica, ultimul an a fost la pat, știe foarte bine că am o singură sensibilitate și s-a văzut că m-a atacat, cu bunica mea, care m-a crescut de mică. Știe că doar acolo poate să mă rănească și nimic altceva. Nu m-a ajutat chiar atât de mult pe cât vrea să pară. El mereu dramatizează și vrea să pară că cei din jur sunt vinovați”.

Ce alte confesiuni dureroase a mai făcut concurenta? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Insula Iubirii sezonul 8, ediția din 12 august 2024.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, pe Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 12 august 2024. Daiana a citit lista de reguli impuse iubitului său, Rareș. Ce a zis Radu Vâlcan... Insula Iubirii sezon 8, 12 august 2024. Ispita Diandra Moga a devenit geloasă și s-a certat cu Andrei Rotaru. Ce s-a înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x