Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Cristina Rotaru a plecat îndurerată de la ceremonia focului. Ce făcea între timp Andrei

În ediția din 13 august 2024, Cristina a fost sfâșiată de durere după confruntarea avută cu ispita Diandra. Camerele au surprins ce făcea soțul ei, în tot acest timp.

Galerie
Ispita Diandra a rănit-o pe Cristina la bonfire | Antena 1

Cristina și ispita Diandra s-au confruntat la bonfire în ediția anterioară. Soția lui Andrei a fost dezamăgită încă o dată de situația în care a ajuns să fie din cauza bărbatului și nu a ezitat să își exprime supărarea. După ceremonia focului, concurenta abia dacă și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Cristina Rotaru a plecat sfâșiată de durere de la ceremonia focului. Ce făcea între timp Andrei, în ediția din 13 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8

Diandra și Cristina și-au aruncat replici acide, semn că situația nu este una deloc ușoară. După plecare ispitei, concurenta a arătat cât de sfâșiată de durere este.

„Cum ești tu un om asumat dacă nu ai pus punctul pe i încă de acasă? De ce trebuia să mă târăști aici, să mă lași singură cu durerea asta mare?”, a zis Cristina, cu lacrimi în ochi.

Între timp, Andrei stătea de vorbă cu ceilalți concurenți din vila băieților și nu părea deloc îngrijorat.

„Ai vrut tu să îi arăți ceva…”, a zis Cornel.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8. Ce mesaj a postat Cristina Rotaru în online, imediat după difuzarea imaginilor cu ea și Diandra

„I-am arătat fără să vreau. Pur și simplu așa a decurs. A decurs totul…Vrei nu vrei!”, a fost răspunul lui Andrei Rotaru.

Când ispita Diandra s-a întors la vilă, toți ochii s-au îndreptat asupra ei, căci fiecare era curios să afle ce s-a întâmplat la ceremonia focului. Totuși, așa cum chiar Andrei Rotaru a zis, a fost nevoie de o privire pentru ca ea să înțeleagă că nu dorește să dea detalii, așa că Diandra a ales să păstreze liniștea și să discute doar cu el în privat.

„Nu a fost nevoie de prea multe cuvinte ca să îi spun să fie calmă și să păstreze pentru noi ceea ce trebuie să păstreze”, a mărturisit el.

Citește și: Exclusiv | Marcel reacționează la meme-urile cu el de la Insula Iubirii. Momentele savuroase în care își vede replicile celebre

„Ei sunt în lumea lor, nu au treabă cu noi. Ei vorbesc doar între ei, stau împreună doar ei doi și cred că asta e și ideea lui Andrei, de a o ține separat de noi, de noi toți ceilalți”, a zis Cornel.

Ce s-a mai întâmplat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția din 13 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, pe Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Exclusiv | Marcel reacționează la meme-urile cu el de la Insula Iubirii. Momentele savuroase în care își vede replicile ... Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Iustina Loghin și ispita Teo s-au apropiat tot mai mult și au făcut show la petr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x