Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Iustina Loghin s-a dezlănțuit și a fost filmată în ipostaze incendiare, la piscină

În ediția din 13 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, Iustina Loghin s-a dezlănțuit în fața camerelor de filmat și a fost surprinsă în ipostaze incendiare.

Galerie
Iustina și Teo s-au distrat din plin la Insula Iubirii sezonul 8, ediția din 13 august 2024 | Antena 1

Iustina Loghin se simte atrasă de ispita Teo și se pare că aceste sentimente sunt împărtășite, lucru confirmat chiar de către tânărul care a dansat ore în șir cu bruneta. La un moment dat, Iustina n-a mai ținut cont de nimic și s-a dezlănțuit, iar camerele de filmat au surprins-o în ipostaze incendiare, la Insula Iubirii sezonul 8, ediția din 13 august 2024.

Iustina Loghin s-a dezlănțuit și a fost filmată în ipostaze incendiare. Ce a făcut în ediția din 13 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8

Concurenta a zâmbit și nu s-a sfiit să danseze senzual în preajma lui Teo. Cei doi au băut shot-uri și au lăsat buna dispoziție să îi cuprindă din plin. Deși celelalte concurente nu au părut să aibă chef de petrecere, asta nu i-a împiedicat pe Iustina sau pe Teo să se simtă bine împreună. Acest lucru a determinat-o pe ispită să își exprime sentimentele pentru concurentă.

„Tu vei rămâne date-ul meu”, i-a zis Iustina, sărutându-l pe obraz.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Cristina Rotaru a plecat îndurerată de la ceremonia focului. Ce făcea între timp Andrei

„Îl tot săruta pe colțul gurii, el era topit tot, că îl săruta Iustina”, a declarat Cristina.

„Ce răsfățat mă simt în momentul ăsta. M-am simțit iubit”, a mărturisit Teo.

Fără să mai stea pe gânduri, auzind invitația ispitei, tânăra a sărit în piscină și cei doi au continuat distracția și apropierile în apă.

„E nebună, dar e nebună și în sensul bun. Și eu sunt rebel, nu ca ea, dar sunt”, a zis Marcel, văzând cât de bine se distrează Iustina, fără să îi pese de nimic.

„Îmi plac sânii ei, nu pot să vă mint, sunt realist, ce vreți?!”, a recunoscut Teo la testimonial, după ce Iustina a părut că se dezlănțuie total, fără să mai țină cont de nimic.

Citește și: Exclusiv | Marcel reacționează la meme-urile cu el de la Insula Iubirii. Momentele savuroase în care își vede replicile celebre

Concurenta a suferit și un accident vestimentar, însă nici asta nu a oprit-o pe brunet să se simtă bine în preajma lui Teo.

Întrebată cum o să îi pice lui Cornel imaginile, aceasta a zis: „Nu am ținut cont de imaginea pe care o să mi-o creez, dacă mai țineam cont de asta nu mă mai distram”.

„Eu la petreceri nu am limite, beau cât vreau”, a recunoscut Iustina.

Ajunsă în bucătărie, tânăra și-a adus aminte de Cornel și i-a făcut o declarație de dragoste: „Cornel e viața mea, eu oricum îl iert pe Cornel. Cornel e iubirea vieții mele”.

„Gata, că se mai uită și preoții la emisiunea asta!”, a încercat Cristina să domolească rafala de cuvinte nepotrivite ale concurentei.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 13 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, pe Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Iustina Loghin și ispita Teo s-au apropiat tot mai mult și au făcut show la petr... Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Maria și ispita Marcel s-au apropiat, dar apoi ceva neașteptat a urmat. Ce a zis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x