Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Dani a cumpărat un cadou cu gândul la Maria în timp ce era cu Mădălina la date

În episodul 18 din sezonul 8 din Insula Iubirii, băieții au plecat la date cu ispitele feminine. Dani se uita să cumpere un cadou surpriză.

Galerie
Deși era la date cu ispita Mădălina, Dani era cu gândul la altcineva. Toți băieții s-au dus la shopping cu ispitele feminine. Acesta era ultimul date înainte de dream date. | A1

Deși era la date cu ispita Mădălina, Dani era cu gândul la altcineva. Toți băieții s-au dus la shopping cu ispitele feminine. Acesta era ultimul date înainte de dream date.

Dani a luat un cadou surpriză pentru o persoană dragă

Dani și Mădălina s-au plimbat pe străduțe printre magazine, iar ispita s-a ales cu un cadou de la Dani. El i-a cumpărat o brățară.

Citește și: O nouă petrecere pe Insula Iubirii, oprită de cel mai de temut semnal: flacăra ispitei! Ediția a fost lider de audiență

„El se uita la ea și simultan eu am pus mâna pe ea și mi-a luat-o”, a zis Mădălina.

Pentru că amândoi erau îmbrăcați în roz și în drumul lor au dat de un perete roz acoperit cu tradafiri roz, Mădălina și-a dorit foarte mut să facă acolo o fotografie împreună.

Dani a acceptat și au zâmbit pentru poză, stând apropiați de parcă ar forma un cuplu. După ce s-au mai plimbat prin magaizne, Dani s-a uitat mai mult la bijuterii și și-a dorit să cumpere un inel.

A început să probeze mai multe inele pe degetul mic, dar nu a spus cui ar face un asemenea cadou.

„Da, am luat de-acolo un inel pe care nu știu cui vreau să i-l dau”, a spus Dani ulterior la testimonial.

Inițial, el a zis că inelul e pentru mama lui, dar la testimonial a recunoscut că mințise.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Reacția lui Rareș după ce au fost difuzate imaginile cu el și ispita Flori. Ce a putut să spună

„L-am luat să fiu pregătit, nu știu. La început nu am simțit și dup-aia am zis că bă inelul ăsta, dacă e, o să ajungă ori la Mădălina, ori la Maria, ori la mama mea, nu știu”, a mai adăugat Dani.

Între timp, când Dani și Mădălina erau la shopping, Maria și Alin au avut parte de un date cu elefanți. Acolo ei au mângâiat elefanți, s-au urcat pe ei și au spălat animalele uriașe. La final, s-au relaxat pe plajă.

Atunci Alin a simțit să facă un gest frumos pentru Maria. Ispita masculină a minșit-o pe Maria că merge până la baie ca să poată să îi facă o surpriză și a plecat să îi cumpere un cadou.

Alin i-a luat Mariei o pereche de pantaloni cu elefanți, iar ea a fost foarte încântată de gestul lui, primind cadoul cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Ce mesaj a transmis Cristina Rotaru, după ce Andrei a văzut la bonfire imaginile cu ea și Eric, în ipostaze apropiate

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Eric și Cristina, atingeri interzise sub pătură. Ce s-a întâmplat, de fapt... Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Cornel a ajuns la capătul puterilor. Ce gest a făcut fostul logodnic al Iustinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x