Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Eric și Cristina, atingeri interzise sub pătură. Ce s-a întâmplat, de fapt

În episodul 18 din sezonul 8 de Insula Iubirii, apropieriile dintre Eric și Cristina devin tot mai fierbinți.

Galerie
Cristina și Eric urmau să iasă împreună la date a doua zi, dar se pare că nu se puteau sătura să petreacă timp împreună. Cristina l-a lăsat pe Eric să vină la ea în cameră și Eric i-a propus să doarmă împreună. | A1

Cristina și Eric urmau să iasă împreună la date a doua zi, dar se pare că nu se puteau sătura să petreacă timp împreună. Cristina l-a lăsat pe Eric să vină la ea în cameră și Eric i-a propus să doarmă împreună.

Cristina și Eric, atingeri interzise pe sub pilotă

Cei doi s-au pus în pat, s-au băgat sub pilotă și atunci și-au dat frâu liber emoțiilor și s-au dezlănțuit. Camerele au surprins sărutări pasionale între ei, îmbrățișări și chiar atingeri pe sub pilotă.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Flacăra ispitei s-a aprins pe insula fetelor. Daiana a văzut imaginile cu Rareș și Flori

La un moment dat, Cristina chiar se așează deasupra lui Eric, iar el trage pilota peste ea ca să ascundă ce făceau de fapt în aștertunuturi.

La testimoniale, Iustina spunea că se bucură să o vadă pe Cristina că în sfârșit se pune pe primul loc și se vede că e fericită cu alegerea pe care a făcut-o. Iustina a spus că nu știe ce i-a făcut Eric Cristinei, dar se vede că a vrăjit-o.

Probabil timpul pe care l-au petrecut amândoi la date-uri, dar și în vilă i-a ajutat să se cunoască mai bine, să identifice interese comune, iar Cristina poate și-a găsit alinarea în brațele lui.

Iustina a mai adăugat că se vede faptul că soția lui Andrei nu încearcă să se răzbune pe el pentru faptul că el a înșelat-o cu Diandra, ci pur și simplu și-a dat voie să simtă.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Marcel a plâns în hohote după ce a realizat că Maria l-a ales pe Alin: ”E o durere mare”

Cristina și Eric s-au tachinat și sărutat în pat până la 5 dimineața, atunci când ea i-a spus ispitei să meargă la el în cameră la culcare pentru că e târziu, iar la ora 8 urmau să se trezească să plece la date împreună.

Eric nu se îndura să plece, dar până la urmă a făcut-o. Cu toate acestea, a mai rămas în pragul ușii, așteptând un ultim sărut de la Cristina, cu care se comporta acum de parcă formau un cuplu.

Cristina l-a sărutat și Eric a plecat spre camera lui zâmbind, ca un bărbat îndrăgostit.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Imagini la limita difuzării cu Dani și Mădă în pat. Ce s-a văzut când a alunecat pilota

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Andrei i-a spus „Te iubesc” Diandrei în baie, în timp ce erau în baie... Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Dani a cumpărat un cadou cu gândul la Maria în timp ce era cu Mădălina la date...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x