Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Radu Vâlcan le-a anunțat pe fete că una dintre ele trebuie să se pregătească de plecare

În episodul 18 din sezonul 8 de Insula Iubirii, Radu Vâlcan și-a făcut apariția pe neașteptate în vila fetelor și le-a luat prin surprindere.

Galerie
Prezentatorul le-a spus să se pregăteaască pentru că una dintre ele trebuie să își facă bagajele și să părăsească insula, iar testul ei se încheie acum. | A1

Fetele s-au mirat să-l vadă din nou pe Radu Vâlcan pentru a doua seară consecutivă că vine și dorește să facă un anunț. Iustina, Maria, Simona, Daiana și Cristina se pregăteau să audă că trebuie să meargă la un bonfire, dar de fapt Radu Vâlcan a făcut un alt anunț.

Radu Vâlcan a venit pregătit cu un anunț important în vila fetelor

Prezentatorul le-a spus să se pregăteaască pentru că una dintre ele trebuie să își facă bagajele și să părăsească insula, iar testul ei se încheie acum.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Marcel, dezamăgit după ce i-a găsit pe Alin și Maria în dormitor. Cum i-a întrerupt

Fetele nu știau despre cine e vorba, dar Radu a luat-o în living pe Simona să discute cu ea.

„Deja vedeam negru în fața ochilor. Mă așteptam să-mi zică că am ceremonia să mă întâlnescu cu Anamaria”, a spus Simona la testimonial.

Radu Vâlcan i-a spus că ea e una dintre fetele care chiar de la prima ceremonie a focului a primit răspunsuri cu privire la îndoielile pe care le avea pentru Claudiu.

Încă de la primele imagini în care Claudiu încălcase limitele cu ispita Anamaria, Simona a spus că dorește să încheie relația cu el, dar fără ca el să știe acest lucru, pentru a descoperi tot ce va face el pe parcurs.

Radu a întrebat-o dacă ea dorește să îi transmită lui Claudiu că se desparte de el.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Cristina și Eric s-au sărutat pasional minute în șir, iar ea a renunțat la verighetă

„Cred că mă chinui dacă aștept finalul”, a spus Simona plângând.

Simona a spus că e momentul ca perfect ca testul să se termine pentru ei pentru că ea smte că e ca o bombă pe cale să explodeze.

Insula le oferă șansa ca ei să se întâlnească față în față și să își spună tot ce au pe suflet.

„Sincer eu așteptam momentul ăsta pentru că nu mai rezistam psihic. În sfârșit primesc un lucru bun de pe insulă”, a spus Simona.

Simona trebuia să își facă bagajele și să plece la ceremonia finală a focului pentru ea și Claudiu. Pe insula fetelor, Simona nu se apropiase de niciun băiat, în timp ce Claudiu se apropiase din prima de Anamaria.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Imagini la limita difuzării cu Dani și Mădă în pat. Ce s-a văzut când a alunecat pilota

Cum au reacționat Claudiu și ispita Anamaria când au aflat că el pleacă de pe insulă. Au curs lacrimi multe

Atunci când Radu Vâlcan a ajuns pe Insula băieților să le dea și lor vestea, băieții și ispitele feminine petreceau, iar el le-a stricat distracția.

Anamaria și Claudiu nici nu bănuiau ce urma să se întâmple și glumeau că urmează petrecerea lor de logodnă, după ce Claudiu îi dăruise un inel ispitei.

Când a apărut Radu, atmosfera s-a schimbat complet. Băieții nu se așteptau să afle că pentru unul dintre ei testul se va termina mai devreme.

„În seara asta va avea loc ultima voastră petrecere aici pe insula iubirii (...) pentru că în această seară sunteți adevăratele staruri de-aici depe insula iubirii, așa cum este și acest covor, este Red Carpet Party. Dar înainte să înceapă această petrecere aș vrea să stau de vorbă cu Claudiu”, a spus Radu.

Radu i-a transmis lui Claudiu că Simona a luat decizia de a avea ultima ceremonie a focului pe insula iubirii. Toată lumea a rămas surprinsă. Claudiu a trebuit să își facă bagajele și să își la revedere de la toată lumea din vilă.

Atunci când a ajuns să își ia rămas bun de la Anamaria, ispita deja plângea și a plecat cu Claudiu să îl ajute să își facă bagajul.

„Ana e o femeie minunată. A fost fix ce mi-a trebuit la locul potrivit și la momentul potrivit și îi mulțumesc pentru asta”, a spus Claudiu la testimonial.

Ana îi spunea că îi pare rău și că nu știe cum o să se distreze fără el. Înainte să plece, Claudiu i-a spus ispitei că îi mulțumește pentru tot și îi dorește să aibă grijă de ea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Cornel a ajuns la capătul puterilor. Ce gest a făcut fostul logodnic al Iustinei... Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Simona a răbufnit la confruntarea față în față cu Claudiu la ceremonia finală a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x