Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Daiana, vizibil afectată de separarea de Rareș: „Pe mine m-a durut tot corpul. N-am mai putut”

Exclusiv | Daiana recunoaște că i-a fost extrem de greu să se separe de iubitul ei: „Ultima dată când am suferit așa de mult a fost când a murit bunica”. Urmărește integral episdoul de Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

Galerie
Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Daiana, vizibil afectată de separarea de Rareș: „Pe mine m-a durut tot corpul. N-am mai putut” | Antena 1

Daiana a fost extrem de afectată de separarea bruscă de Rareș, fapt pentru care nu a putut să adoarmă prea ușor.

Supărarea și sentimentele de tristețe au dominat-o pe concurentă, iar somnul și starea ei de spirit s-a înrăutățit chiar înainte să adoarmă.

Maria a încercat s-o ajute cât a putut de mult, însă Daiana nu și-a putut lua gândul de la iubitul ei care petrecea deja cu ispitele în vila băieților.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dani a pus deja ochii pe ispita pe care vrea să o invite la primul date. Despre ce fată e vorba

Iată ce a recunoscut Daiana despre prima seară departe de iubitul ei, Rareș!

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Daiana, vizibil afectată de separarea de Rareș

În prima parte a zilei Iustina, Cristina, Maria și Daiana și-au petrecut timpul împreună, discutând despre zilele care au mai rămas până se revăd cu partenerii lor, chiar dacă a trecut o singură zi de când s-au separat.

La micul dejun, Maria le-a povestit fetelor despre cât de greu i-a fost Daianei să adoarmă, iar când s-au întâlnit toate, concurenta a mărturisit tot ce a avut pe suflet.

„M-am supărat că ne-am despărțit așa. Sunteți culmea! Acasă dorm, vorbesc cu el la telefon, vorbim până adorm. Asta îi ziceam și ei aseară” a încercat Daiana să le lămurească pe fete.

Iustina a intervenit imediat pentru că nu înțelegea cum e posibil să fie atât de supărată și să plângă, având în vedere faptul că ei doi nu locuiesc împreună.

„Pe mine m-a deranjat, m-a afectat foarte mult cum ne-am despărțit. Eu nu m-am așteptat. Mie îmi era mai ușor să îmi iau la revedere”

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert, impresionat de povestea de viață a ispitei Ioana. Ce dezvăluire neașteptată i-a făcut el

Spre după amiază, fetele au redeschis subiectul, iar Daiana a simțit să detalieze și mai mult sentimentele pe care le are.

„Eu știam unde mă bag și unde vin, dar nu voiam să ne separe așa. Pe mine m-a durut tot corpul. N-am mai putut. (...) Ultima dată când am suferit așa de mult a fost când a murit bunica și nu vreau să exagerez, dar exact așa m-am simțit ieri”

Iustina și-a dat seama că dacă ar fi avut vârsta Daianei, ar fi reacționat la fel, sau chiar mai rău.

„Mi-am dat seama că suntem amândouă cam nebune. Eu cred că ieșeam cu tine pe plajă”.

În timp ce fetele rezonau cu situațiile în care se află, Cristina se gândea la Bianca, care lipsea încă de la micul dejun.

„Am fost să o chem la masă și a zis că nu a dormit aseară” a spus concurenta.

La scurt timp, Bianca și-a făcut apariția recunoscând că s-a culcat la ora 11 și că a dormit doar 5 ore.

Imaginile nedifuzate la TV din Casa Fetelor le vezi în EXCLUSIVITATE și INTEGRAL, doar în categoria de INSULA IUBIRII PLUS, din AntenaPLAY!

Citește și: Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Povestea motanilor Biancăi, pe larg! Ce le-a făcut Robert.Vezi Bonfire-ul integral din AntenaPLAY

Flacăra ispitei se aprinde în cel de-al optulea sezon, după doar 2 zile petrecute pe Insula Iubirii... Ce afacere are Diandra Moga, ispita de la Insula Iubirii sezonul 8. Din ce își câștigă banii tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x