Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Apropieri neașteptate între Rareș și ispita Flori la petrecere. Ce le-a spus Dani

Rareș și ispita Flori au avut parte de noi apropieri neașteptate în ediția 19 din sezonul 8 Insula Iubirii, de pe 26 august 2024. Cei doi au fost surprinși în ipostaze uluitoare. Până și Dani a fost uimit când i-a văzut.

Galerie
Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Apropieri neașteptate între Rareș și ispita Flori la petrecere. Ce le-a spus Dani

Rareș a fost pus din nou într-o situație delicată în ediția 19 de pe 26 august 2024, la Insula Iubirii sezonul 8. Concurentul a încălcat pentru a doua oară limitele impuse de Daiana, consumând mai mult alcool decât ar fi trebuit.

Aflat sub influența băuturii, tânărul nu a mai ținut cont de camerele de filmat și s-a apropiat cât de mult a putut de ispita Flori. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că între ei s-a creat o conexiune specială.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Imagini la limita difuzării cu Dani și Mădă în pat. Ce s-a văzut când a alunecat pilota

În ultimele zile din Thailanda, Rareș a profitat din plin de toate ocaziile pentru a discuta cu ispita Flori. La petrecerea din ediția 19 a sezonului 8 Insula Iubirii, partenerul Daianei a apelat la un gest neașteptat.

Ce a făcut Rareș când a văzut că ispita Flori s-a retras pe canapea la Insula Iubirii sezonul 8, în episodul de pe 26 august 2024

Când și-a dat seama că Rareș nu se află într-o stare tocmai bună, ispita Flori a decis să se retragă pentru câteva momente pe canapeaua din vilă. Atunci când tânărul a observat că aceasta nu se mai află în aria lui vizuală a mers în căutarea ei.

Odată ce a văzut-o, iubitul Daianei nu a mai stat pe gânduri și s-a așezat direct în brațele ispitei, fără să se mai gândească la consecințe.

„La un moment dat, el chiar s-a amețit destul de mult și am simțit nevoia să mă retrag puțin. Am mers pe canapea, nu un minut că a venit după mine. A sărit direct în brațe la mine. Îi era foarte rușine pentru că s-a îmbătat.”, a spus ispita Flori cu zâmbetul pe buze.

Dani a fost martor la gestul neașteptat al colegului său. Acesta a ținut neapărat să-i ofere și un sfat, spunându-i să aibă grijă cu astfel de fapte pentru că ar putea să își piardă relația.

„Rareșică, îți pierzi nevasta, stai cuminte. Eu am pierdut-o că ea m-a pierdut pe mine”, a fost replica pe care i-a zis-o Dani în timp ce se afla cu Mădălina pe canapea.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Deși era la date cu Alin, Maria s-a retras cu o altă ispită. Ce a vrut să afle: „E cu Eric”

„După s-a dus la baie că i s-a făcut rău și a stat puțin în cameră”, a mai povestit Flori.

În cele din urmă, Rareș și-a dat seama că a consumat prea mult alcool și că pe Daiana ar putea să o supere imaginile difuzate cu el: „Nu trebuia să exagerez cu băutura, dar așa a fost să fie. De multe ori mai ai nevoie de o ieșire din rutina zilnică.”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Cum s-a distrat Cornel alături de ispitele feminine. Ce s-a întâmplat între Marc... Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Ce reguli noi a anunțat Radu Vâlcan. S-au făcut alegerile pentru dream date. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x